петък, 3 декември 2010 г.

ВЕСЕЛИН СТАМЕНОВ : С ГЪРБА НА ДПС ТУРСКИ ПЕДОФИЛ ИЗЛИЗА НА СВОБОДА?

Бастионите на ДПС
Общо 6 години и 10 месеца затвор бе наказанието, което Девненският районен съд през 2007 г. наложи на 32-годишния Несрин Кязимов от Генерал Киселово за три престъпления - хулиганство с особена дързост и цинизъм, изнудване на две момчета от същото село и блудство с едно от тях. Днес близо три години след това извратено престъпление с подписа на местен психолог от турски произход изнасилвачът излиза на свобода, разбрахме от близки на жертвите. Ставало въпрос за човек доста близък от ДПС който помагал скрито на педофилът – урод.

За всяко едно от престъпните деяния Несрин получи различни присъди, като най-голямата от тях - 5 години лишаване от свобода съдът му присъди за блудствените действия с малолетното момче. Девненският съд увеличи това наказание с една трета и така общият размер на присъдата стигна до 6 години и 10 месеца лишаване от свобода.

Двамата му съучастници Танжу Абдурахманов на 30 години и Даниел Димитров на 29 години от Варна също получиха ефективни присъди. Съдът призна вината на Танжу за хулиганските действия, за изнудването на двете момчета, извършено в съучастие с Несрин, както и за отвличането на едно от децата. И на Абдурахманов съдът завиши с една трета най-тежкото от наложените наказания - 4 години лишаване от свобода и така общият размер на присъдата за него става 4 години и 8 месеца затвор.

Даниел Димитров беше признат за виновен единствено за хулиганските действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени с изключителна дързост и цинизъм. Наказанието, което съдът му наложи е 2 години лишаване от свобода. Към него Девненският съд приведе в изпълнение и още 6 месеца затвор от предходна присъда на Варненския районен съд.

На 3 март 2007 г. в с. Генерал Киселово, община Вълчи дол, Варненска област, тримата в съучастие извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. С особена дързост и цинизъм Несрин, а след това и другите двама обвиняеми нанасяли последователно побой над две непълнолетни момчета.

Тежкият инцидент се разигравал в продължение на часове в заведението на Несрин в Ген. Киселово. С юмруци, с ритници и с бухалка те удряли децата в главите, по гръдния кош и на други места по телата. Едното от момчетата е било принудително държано в багажника на колата на Абдурахманов. Несрин Кязимов настоявал, че младежите го обрали преди време и му дължали пари. Именно заради твърдяната от Кязимов кражба на кабели момчетата и дори майката на единия от тях са били изнудвани за пари. Компанията се гаврила по най-циничен начин с непълнолетните, а Несрин блудствал с единия от тях. Освен телесните повреди непълнолетните момчета имали нанесени и много тежки психически травми. Всички заседания по делото се гледаха при закрити врата заради бруталния начин на извършване на две от престъпленията. За пострадалите непълнолетни лица е настъпило посттравматично стресово разстройство, налагащо провеждане на лечение.

Последната квартира на незаконната българо-турска любов е варненското село Генерал Киселово. Любовта там е орална и е известна като Свирка за 3 март. Един 3 март по-късно, през 2008 г., в селото има 3 присъди и нито една свирка. А българо-турската любов продължава да я има, но вече не е толкова орална.

Един 3 март по-късно Несрин живее в затвора и му остават около 6 години. Там живеят и още двама от инициативния комитет – турчин и българин. В селото може да намерите брата на Несрин – Кязим (по-малкия брат), двете момчета – Желязко и Симеон, и Вики – сестрата на Симеон (по-малката сестра).

Кязим държи кръчмата на брат си, която работи и на този 3 март. По обяд в нея има само един човек, който се представя за братовчед на Несрин. По-късно казва, че е българин. И че не е единственият българин, който продължава да ходи в кръчмата. Кязим въобще не иска да говори за 3 март. Медиите прекалено раздухали последния празник в селото. Не харесва и предишната кметица (не е преизбрана), която повикала телевизиите. Най-вече не харесва правосъдието, защото брат му е в затвора „заради два шамара”. Сигурен е, че е имало натиск върху делото. Логиката му е математическа – Несрин е получил затвор колкото за убийство. По-малкият брат не се страхува, че някой може да отмъсти на семейството.

Желязко и Симеон освен жертви на Несрин са и жертви на православната философия на отмъщението. Бог забавя, но не забравя, казва единият. На другия му е трудно въобще да каже нещо, но си е купил газов пистолет. Един 3 март по-късно двете момчета са нещо като аутсайдера и отличника. Симеон почти няма приятели. Желязко има приятелка, която живее много надалеч. И двамата не са намразили всички турци. И двамата не искат да си отмъщават.

След миналогодишните празненства Симеон (по-малката жертва) прекъсва училище и не излиза от къщи няколко месеца. Ходи само до магазина – или с майка си, или с колата. Или с двете. Намерил си е работа. Семейството му е от Варна, но преди няколко години купува къща в Генерал Киселово. Симеон и сестра му имат хронични бронхити и се местят заради чистия въздух.

Желязко (по-голямата жертва) има рожден ден два дни след 3 март. За разлика от Симеон не е прекъсвал училище. Не се е крил вкъщи и не е загубил доброто си селско възпитание - поздравява всички в Генерал Киселово. Не е сърдит дори на Айдън – момчето, което на 3 март извиква Желязко и Симеон в кръчмата на Несрин. Айдън също е от инициативния комитет по празненствата. Няколко месеца след 3 март 2007 г. се е запознал с Мария по интернет. Тя живее в родопско село и няколко пъти й е ходил на гости. Разказвал й е за Несрин. На Живко му харесва да живее в родното си село, но няма работа. Никога не е мислил да напуска Генерал Киселово заради 3 март. В стаята му има няколко календара с развратници на плажа. Единият е от 2007 г. Освобождението е в червено и не е задраскано - за Живко си остава празник.

В Генерал Киселово живеят около 650 души. Турци и българи са поравно. Живеят спокойно с изключение на този 3 март. На това Освобождение Несрин е в затвора и свирки не очакват. В това село може да откриете всичко, което ще намерите и в историята. Турци, които обичат оралната любов. Българи, които обичат турците и продължават да ходят в тяхната кръчма. И най-вече българи, които ужасно бързо забравят и разчитат на Бог и на затворници да отмъстят за тях.

Лало Каменов, който е син на педофила Паци Каменов, осъден преди 5 години за блудство с три сирачета, бе класиран под номер 8 в листата на ДПС за евровота. Каменов е бил зам.-кмет на Лом през периода 1999-2000 г., а след това е зам.-председател на комисията за защита от дискриминация с шеф Кемал Еюп.

Дясната ръка на Доган, Касим Дал заяви, че не е запознат със случая. Той уточни, че Каменов е част от гражданската квота в листата на ДПС и представлява ромите. „Не можем да съдим човека заради баща му. Оценяваме го по работата му”, допълва Дал. „Сина не носи отговорност за действията на баща си. Той е почтен гражданин”, обясниха от пресцентъра на ДПС. И отказаха връзка с Лало Каменов, защото бил зает с участието си в кампанията. Паци Каменов е осъден на три години условно през 2005, след като прави пълни самопризнания. Мъжът разказва, че е блудствал с две седемгодишни и едно 14-годишно момиче в дом „Милосърдие” в Лом, където работил като пазач. Най-голямото дете Каменов изнасилил пред останалите в двора на сиропиталището.

След така изложените горещи скандални факти, у обикновеният българин се ражда въпроса има ли наказуемост за престъпниците от турски произход и близки до ДПС. Случаите са десетки и почти с един и същ почерк. Някой турчин загазва и веднага се намила човек от ДПС който да го отърве. Това нормално ли е питат хората от чиято информация правим този материал. Неотдавна в предаването “ Паралакс” по СКАТ, гръмна супер скандалната история за убит християнски свещеник в турско село. До ден днешен по случая нема нищо разкрито. Делото е прекратено поради липса на извършител а хора отново близки до ДПС се опитват да внушат че става въпрос за инсинуации и лъжи. Едва ли. Става въпрос за една криворазбрана свобода и демокрация... Тези двете явления убиват България!

Няма коментари: