сряда, 10 февруари 2010 г.

Скандал! АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДАВАЛ КЛАСИВИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА МЕДИИТЕ!






Ето част от фундаменталните мисли на Кристина Патрашкова, подредени пред „24 часа”, която иначе отрича Алексей Петров да има нещо общо с в. „Галерия”:
„Той често е бил наш източник на информация. В предишния брой на "Галерия" той каза, че много хора в ГДБОП работят по него и предстои да бъде арестуван. Каза, че ще му бъдат вменени някакви обвинения. Той ни даде дори документ, според който един от задържаните от бандата на Наглите е бил принуждаван чрез физическо насилие да каже, че Петров е поръчител на убийство, но този човек е отказал. Неговата версия бе, че човекът, който главно е нервен спрямо него, е министър Цветан Цветанов... Става дума за това, че Петров преди време в парламентарната комисия на Иван Костов е изнесъл доказателства, включително и папки, за това, че висши служители на ДАНС са замесени в незаконни действия, в далавери....
Той самият обича да казва, че изпълнява много и различни роли. Около неговото име се въртят най-много легенди. Вероятно това е част от митологията. Както и при актьорите, когато изпълняваш някаква роля, не знаеш в каква степен превъплъщението е истинско и в каква то е режисирано. Вероятно това е част от тази история... Аз мисля, че неговата дълга кариера на агент под прикритие го е научила да влиза в различни роли. За това хората си мислят, че има нещо задкулисно. Днес много колеги ме питаха за това, включително и дали причината за конфликта не е един взрив преди години срещу приятелката на премиера Цветелина Бориславова. Алексей Петров ми е казвал, че е обяснил на Борисов точно кой е поръчал взрива на колата - важна фигура в подземния свят. Казвал ми е също, че Борисов е наясно с това и те нямат никакъв проблем по отношение на тази история. Дори ми е казвал, че при атентата срещу него пред басейна "Спартак" преди години Борисов е бил първият човек, който е отишъл да го види в болницата... Алексей Петров и премиерът Бойко Борисов са били по едно и също време в МВР. В миналото са имали и обща фирма, били са много близки. Съотборници са в каратето. Те са хора, които от време на време се чуват, а доколкото зная и се срещат. Много ми е интересно дали тази акция срещу Алексей Петров днес не е свързана по някакъв начин с миналото му и даже с живието и битието на Бойко Борисов.”
Кристина Патрашкова вместо да направи добро на Трактора за хляба, който и е дал, потресаващо прави собствен истеричен пиар и буквално му реже главата, признавайки в прав текст кой е захранвалв. „Галерия” с класифицирана информация.
Опиянена да каже какво си е говорила с Трактора, Патрашкова аха-аха да ни обади и дали не е общувала и по друг начин с него. Няма до този момент обаче журналист, който да изпържи по този начин свой източник. Долна история.
Специално за подземна медия Веселина Томова - afera.bg

Няма коментари: