понеделник, 8 февруари 2010 г.

Майкана на ВИС – Венка Илиева: ГЕОРГИ ИЛИЕВ МОЖЕЛО ДА БЪДЕ СПАСЕН! Бързата помощ и светкавичното му кремиране стоят в основата на истината за смърта


От опит да направи сензационно интервю по телефона т почернената жена наш репортер се натъкна на изключително интересна новина. Миналата седмица репортер на “Клюки – Блиц” поиска да направи Блиц – интервю с майката на ублитите босове Васил и Георги Илиеви, но предвид тежкото си психическо и здавословно състояние жената отказала с думите:
“Пресъхна ми устата да говоря за мъртвите си момчета. Искам поне малко спокойствие. Вече не знам на кого да вярвам и кой ми е близък....”, на въпроса как живее след гибелта на двете си деца та заявила най – отговорно:
“ Вече не живея. Съществувам. Докато беше жив Жоро имаше за какво да живея, сега ...няма. Погубиха ми момчето. Знам че е можело да бъде спасен. Той е закаран в болницата жив. Там някъде е истината за неговата смърт. После го кремираха без да правят аутопсия... Истинска аутопсия....Не мога да говоря повече не искам! “.
Скандалната инциеднта изповед събужда доста въпроси относно смъртта на боса, казват специалистите по темата помолени за коментар. В думите на възрастната жена има доста логика, казват още те като напомнят странният факт че решениет оЖоро да бъде кремиран и то веднага е на неговата собствена съпруга. Дали тя самата няма пръст в елиминацията му, възникав въпросът по пътя на логиката....?

Няма коментари: