сряда, 5 май 2010 г.

Скандалният журалист Георги Жеков пред ПОДЗЕМНА МЕДИЯ - ЧАКА НИ ГЛАД БЕЗРАБОТИЦА И МИЗЕРИЯ!


ГЕРБ превзема ли България?


От 70 години насам България е окупирана от една коварна комунистическа сган който е впила в ноктите си тази държава и няма да я пусне в скоро време. ГЕРБ и другаря Бойко Борисов са просто поредният и клонинг.

Какво скара Бойко с Президента?


Те никога не били скарани, а разиграват просто един пореден гнусен комунистически театър за да разцепват и владеят. Така управляват комунистите, разделят, налагат , воюват а жертвата е винаги една оглупяващият ден след ден жалък български народ....

Какво ни чака на есен?


Това в което живеем и сега – глад, безработица и мизерия. Идеалната почва да са се развива якият комунистически плевел Бойко Борисов. Как за толкова години не се намери някой да го изкорени.

Има ли силна опозиция в България?


Опозиция има, но тя е в земята. Това са стотиците разстреляни и заклани борци против комунистическата окупация. В тази страна истинските опозиционери са убити и биват убивани, защото комунягите не допускат някой да им се меси в работата.

Какво ще направите ако сте на мястото на Бойко?


Аз никога не мога да бъда на мястото на другаря Бойко Борисов. Защото никога няма да се продам на комунягите за пари и пагони. По скоро ще легна до хилядите знайни и незнайни борци за свободна отколкото да стана слуга на червеният октопод както е той. Бих го посъветвал да започне да се моли за душата си....
Интервюто взе по телефона
Деси Монева
редакцията се разграничава от мнението на Георги Жеков. Той поиска от нас поле за изява и ние му го дадохме. Всяко искане на право на отговор ще блъде уважено!

9 коментара:

Vladimir's каза...

Здравейте лапнишарани!
На актуалните въпроси на интервюиращата, по-точни отговори малцина в България смеят да дадат. Че е прав интервюирания спор няма. Въпроса е : ДО КОГА ЩЕ СЕ ТЪРПИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ??? КАК ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО??? Ако някой може да даде отговор на тези въпроси, заслужава НОБЕЛОВА НАГРАДА!!!

Vladimir's каза...

Блаодаря за побликуването на коментара ми!

Vladimir's каза...

Колкото и да се рових в сайта, не можах да намеря нито ред за криминално-политическото покушение (не за първи път)срещу антикомуниста №1 проф.ЯНКО ЯНКОВ. За маловажна ли ви се струва тази бандитска проява? Това не е ли ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР???

Vladimir's каза...

Колкото и да се рових в сайта не открих нито ред за покушението (не за първи път) срещу антикомуниста №1 проф. Янко Янков,който все още е в ИБМП "Пирогов". За маловажен ли смятате този бандитско-политически акт??? Не ви ли прилича на политически тероризъм???

Анонимен каза...

Пребиха четирима гамена от 23 септември във трамвай 20 медиите подобаващо си ги отразиха в новинарските им емисии, тези лигльовци и страхливци, че цели предавания дори им посветиха сополевейски се как фашизмът бил настъпвал, но не се виждат сами до каква степен са се фашизирали, тези червени фашисти.

Как едва ли не са страдалци тези анархистки копеленца, къде мечтаят за нови гулаци и лагери и за нови 100 милиона жертви избити от същите като тях психично болни комунистически животни. За безподобни леви наркомани, ефирно време бол има, но за хора като г-н. Янко Янков нямат.

Ами как да има ефирно време г-н Янков?! като безродните комунистически маймуни, са си изделие на комунистическата манипулативна журналистика, за каква свобода на словото може да става на дума? като те са си храненици на майката им комунистическа партия. Но след това ако тях не ги отразиш, в твойте медии, вдигат безобразен шум до бога, че всички са им едва ли не длъжни да ги отразвят тях нищожествата, а те най-редовно подлагат на цензура истинската свобода на словото.

За това КОМУНИЗМА НЕ Е МНЕНИЕ, А Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

За това затвор и психиатрии за комунизма и всички който изповядват тази ненавистна идеология, а не да им се дава ефирно време, за да си разнасят левите им отрови навред.

Почти 70 г. само тях ги слушаме и ги гледаме на екраните, така че време е да си отидат по килийте пациентите на психиатричната болница Курило и 4 км.

Vladimir's каза...

Преди време попитах до кога ще търпиме безобразията у нас, които се вършат вече толкова десетилетия-след 09.09.1944год.
Ще бъда благодарен, ако някой може да ми отговори!

Vladimir's каза...

ЧРД
Г-н Жеков, желая Ви много здраве и сили, за да продължите да разобличавате враговете на България. Дано час по-скоро заблудените да прозрат истината и спомогнат за спасението на родината си. Няма време, България загива.

Svetoslav80 каза...

Георги Жеков каза, че никога не е давал интервю за този сайт. Ако бях на негово място, щях да ви съдя.

Svetoslav80 каза...

http://www.vbox7.com/play:b70704cb - тук Георги Жеков казва, че никога не е давал интервю за този сайт. Аз съм малко по-склонен да вярвам на него.