понеделник, 16 август 2010 г.

ВЕСТНИК ПАПАРАК :Любовникът на Мадам В. натопил Доган за „Цанков камък“

Любовникът на Валерия Велева, която е известна още като Мадам В., натопил Доган за „Цанков камък“. Йордан Цонев и известната журналистка били интимни от дълго време и заедно решили да действат срещу Сокола пише таблоидът "Папарак".
В началото на 90-години започва любовна история между Мадам В. и Найден Андреев, който е известен композитор. Не след дълго обаче той разбира, че половинката му се среща тайно с Йордан Цонев, който е заместник-председател на ДПС. Макар да е женен и да има дете, това не му пречи да започне любовна авантюра с журналистката от „Труд“. Любопитното в случая е, че тя била една от най-добрите приятелки на съпругата на Цонев.

Йордан Цонев и Валерия Велева натопили Доган
Мадам В. беше тази, която първа писа за скандала около „Цанков камък“. Тя искала да си отмъсти на Доган, тъй като от ДПС й отхвърлили офертата – журналистката предложила своите пиар услуги на етническата партия.
Велева е действала по поръчка на любимия си Йордан Цонев, който пък имал желание да даде началото на тих преврат в ДПС и скандалът около хидровъзела му дал идеална възможност за това.

Нито се напи, нито се наяде Сокола (Колаж: "168 часа")
Самият Ахмед Доган казва, че статията на Велева е написана с цел рекет, като заявява, че веднага след публикуването й в пресата, е получил СМС от известната журналистка. Тя твърдяла, че може да прикрие огромния скандал. Лидерът на ДПС е категоричен, че Велева е постъпила по този начин, за да изкара солидна сума. След появата на въпросната статия, Сокола дори изпрати писмо до Мадам В., което напомняше по-скоро на приятелско напомняне от типа: „Нали се знаем?“.
Върховният административен съд ще гледа делото по проекта „Цанков камък“ на 02 септември т.г.. Говорител на ДПС твърди, че техният лидер не е нарушавал никога закона. Но ако се докаже вината му, Сокола ще трябва да плати 3 хил. лева (Муха го ухапала!). Възможно е също, съдът по свое усмотрение на поиска присвоения от него милион, но това едва ли ще стане. Доган е недосегаем и май такъв ще си остане.

Няма коментари: