вторник, 14 септември 2010 г.

СКАНДАЛ! СТАНИШЕВ ИМА ЛЮБОВНИК ОТ ДПС!


Този слух усилено върви из дебрите на “Позитано” 20 пуснат от върлите опозиционери на сегашният лидер Сергей Станишев. Както от доста време насам се знае основните критики срещу управлението на Серго от страна на опозицията му е фактът че той буквално се е слял и политически и идеологически с партията на Ахмед Доган – ДПС. Това за повечето зрели червени дори било недопустимо. На едно от нарочените им отделни събрания противниците на бившият премиер решили дори да излязат с медийно изявление срещу лидера оповестявайки че неговото ядро в БСП е всъщност под контрола на Доган. Плод на тази емоция били думите на един от най – видният социалист опозиционер Иво Атанасов който направо се изцепил:
“ Да не би Станишев да има любовник в ДПС, та така силно го тегли към там.... “ от което в залата избухнал ехиден смях. Същият ден по информация от достоверни източници волната изцепка стигнала но ушите на лидера. Той я подминал с усмивка казвайки че липсата на аргументи и явна стратегия у опозицията му раждала единствено и само – простотия....

1 коментар:

Гочев каза...

Ако знаете някаква истина,ако има някакъв компромат,пишете го,трябва да се знае,но да подхвърляте нещо,което нито сте чули,нито сте видели е не сериозно.(за журналисти).Някой беше казал,че и Алекс Стоилов е педал.Да вярваме ли?А и Е.Йончева бе категорична,че Станишев е 100% мъж.