събота, 23 октомври 2010 г.

УИКЕНД : БАРЕТАТА ГАСНЕ ОТ РАК!

факсимиле" Уикенд"
Мафиотският бос Златомир Иванов кара последните си месеци живот и е пуснат на свобода по хуманни причини. Тази зловеща новина се разчу от хора от правосъдието, пише вчеращният " Уикенд" .
Съвсем наскоро Баретата бе пуснат под гаранция в домашен арест, след като повече от година търкаше наровете на затвора.
От пролетта Златомир Иванов е настанен за постоянно лечение в болница „Токуда", а адвокатите му твърдяха, че е претърпял няколко тежки операции на пикочния мехур. 42-годишният екскомандос обаче не иска да се знае, че е болен от рак на простатата. Страшната диагноза му е поставена още преди 6 месеца и оттогава той е в процедура на химиотерапия. Лекари са отстранили част от туморните образувания, но не могат да се справят склерозата на пикочния мехур.
Заради влошеното си здраве и лошата прогноза, че му остава малко време живот, Златомир Иванов настоява да бъде пуснат да се лекува в чужбина. Той се надява да живее, след като му бъде направена операция в специализирана клиника в Германия. Но тъй като българските власти не искат и да чуят за вариант, при който Баретата да бъде пуснат извън България, подсъдимият за търговия с дрога води преговори със светила в медицината от цял свят, които да дойдат у нас и да започнат лечението му.
По зловеща ирония на съдбата страшната диагноза на Златомир Иванов е абсолютно идентична с тази на злокобния либиец Абдел ал Меграхи, прочул се в цял свят като атентатора от Локърби. Той извърши кървав бомбен атентат в самолет на „Пан Ам", при който загинаха 270 души през 1988 г. Миналата година шотландските власти помилваха Меграхи и той се прибра като герой в родината си, тъй като лекарите обявиха, че му остават 2-3 месеца живот. Вече 14 месеца терористът живее с рак на простатата, а някои медици казват, че може да се случи чудо и той да пребори страшната болест.
Според родната прокуратура Златко Баретата е отговорен за смъртта на стотици зависими от хероин, които негови дилъри са зарибили през годините в София. Дали пък ракът на простатата не е наказанието от Господ и за атентатора от Локърби, и за Златомир Иванов?

 В името на коректността ще споменем факта че преди няколко седмици подобна информация излезе на страниците на другият жълт таблоид "ПАПАРАК". Това доказва че процентът на достоверност на изнесенето е значително висок. Все пак две независими една от други медии имат почти еднаква информация.


Няма коментари: