понеделник, 18 октомври 2010 г.

ПАПАРАК РАЗКРИВА ПЪКЛЕНА ИСЛЯМСКА СХЕМА : Най-добрият българин е мъртвият българин!

ИСЛЯМИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ!
Изключително опасна ислямистка организация беше ударена при съвместна акция на МВР и ДАНС – разкрива в. „Папарак”. „Ал Уакф ал ислями” е фондация, спонсорирана от Саудитска Арабия. Целта на дейността й у нас е промиване на мозъците на българомохамеданите, разпространявайки радикални ислямистки идеи.
Организацията е създадена в Холандия, но след терористичните атаки на 11 септември 2001 г. централният й офис е затворен, тъй като „Ал Уакф ал ислями” е уличена в контакти с Ал Кайда.
Казват, че уахабитите проповядват омраза към другите религии. При акцията са проверени десетки офиси, използвани от ислямистите в различни градове на страната – Благоевград, Пазарджик, Велинград, Смолян… ДАНС е стъпила и в Сърница, Лъжница и Кочан. Иззета е литература, която цели насаждане на религиозна омраза и бунт срещу законите на страната. Целева група на ислямистите са българомохамеданите или т. нар. помаци, които са настройвани срещу българите.„Ал Уакф” се появява за първи път у нас през 1993 г. Получава регистрация в Дирекцията по вероизповеданията, но на следващата година й е отказана такава. През 1999 г. представителят на ислямистката организация Абдулрахим Таха е изгонен от България. На практика през всичките онези години – от 1994 до 2010 „Ал Уакф” е действала незаконно и напълно необезпокоявана от властите. Известно е, че организацията е спонсорирала изграждането на няколко джамии, както и създаването на религиозни училища за деца от бедни семейства. „Ал Уакф” проповядва уахабизъм – радикален ислямизъм, призоваващ към джихад към останалите религии. Един от членовете на сектата от гр. Смолян обичал да казва, че „най-добрият българин е мъртвият българин”. За него нацията ни е „гяурска паплач”, която знаела само да паразитира и да граби. Фундаменталистът проповядвал: „Коренът на българина трябвало да се изтръгне, а на негово място да бъде засято семето на исляма”. Според политолога Димитър Аврамов, у нас центровете, където се проповядва радикален ислямизъм, продъжават да се множат. Освен три официални мюсюлмански училища има поне седем други, които не са регистрирани и контролирани от държавата. Според Аврамов, за последните 20 години около 3 хиляди млади мюсюлмани са излезли от тях. Три хиляди надъхани „воини на исляма”…






Няма коментари: