неделя, 25 април 2010 г.

ГЕРГОВ ТЪРГУВА - СВОБОДА СРЕЩУ ЯНЕ!


Гергов бил готов да предостави запис, с който да „помогнел” да Бойко Борисов да трупяса окончателно Яне Янев и хората му, които според записа го били рекетирали. В замяна от предаването на записа, кръга на Гергов изисквал изричната договорка - ГеоргиГергов повече да не се закача.С две думи: запис срещу недосегаемо спокойствие. Вътрешен човек на afera.bg в сагата с Пловдивския панаир, заради който отново погнаха олигарха Георги Гергов, довери конфиденциалната информация, че в момента тече пазарлък между властта и кръга на Гергов.
Пазарлъкът е очевидно нечист като методи и за двете страни, но пък кое ли е чисто в тази държава – където бръкнеш и излиза схема, призна самият премиер наскоро.
Източникът на afera.bg признава, че в момента тече фундаментално надцакване между Георги Гергов и премиера Борисов.
Гергов бил готов да предостави запис, с който да „помогнел” да Бойко Борисов да трупяса окончателно Яне Янев и хората му, които според записа го били рекетирали.
Подобна теза разви и бившият ексвътрешен министър Богомил Бонев, сега шеф на Пловдивския панаир и дясна ръка на Георги Гергов, казвайки, че „същите държавни чиновници при предишния кабинет действаха чрез Алексей Петров и чрез Яне Янев!”.
В замяна от предаването на записа, кръга на Гергов изисквал изричната договорка – Георги Гергов повече да не се закача.
С две думи: запис срещу недосегаемо спокойствие.
Предстои да видим как ще развие ситуацията, излязла като че ли от филм на Копола. За мафията.

Afera.bg

Няма коментари: