петък, 30 април 2010 г.

СКАНДАЛ! КАК ИЗБЯГА МАЛКИЯТ МАРГИН!


Един от най-търсените разбойници у нас Малкия Маргин успя да избяга мистериозно подобно на граф Монте Кристо от злокобня замък Иф. Мафиотът се измъкна изпод носа на властите на 7-и януари, часове след разстрела на радиоводещия Боби Цанков.
Николай Маринов е заподозрян като поръчител на убийството, но успява да се измъкне от страната за разлика от брат си Красимир, който търка наровете в ареста. Бягството на Малкия Маргин граничи с дързостта на граф Монте Кристо – твърдят криминалисти.
Граф Монте Кристо Ето и хронологията на събитията.
На 6 януари, около 4,30 сутринта барети атакуват парк-хотел „Москва”, в чийто бар предната нощ се е вихрил Малкия Маргин. Часове след убийството на Боби Цанков е заподозряно триото Маргини-Сако. Когато антимафиотите нахлуват в хотела обаче, те не изненадват Николай Маринов. Той ги посреща заобиколен от гардовете си и с двама свои адвокати, които настояват да видят заповед за арест. Такава естествено няма и началникът на отряда казва на Малкия Маргин да остане в хотела.
На другата сутрин, когато вече има прокурорска заповед, баретите с изненада установяват, че Маргина е духнал. Той бяга хладнокръвно през служебния вход с един от мутрите си, като се качват на тъмносиво „Ауди”. Босът на СИК напуска хотела към 6 часа сутринта. В 12 часа всички гранични пунктове са уведомени за издирването на Николай Маринов, но той е преминал границата с Гърция преди това. От Солун Малкия Маргин отплава по Средиземно море с ферибот за Александрия. От Египет отлита за Ботсвана, а оттам – за ЮАР, ползвайки аржентинския си паспорт.
След бягството на Малкия Маргин, магистратите са особено бдителни към брат му Красимир. Сега вече със сигурност е известно, че ако бъде пуснат от ареста, Големия Маргин ще последва брат си в Африка.

2 коментара:

Анонимен каза...

интересно как е отпътувал от Солун за Александрия с ферибот след като няма такава фериботна линия???

Анонимен каза...

ПЛАТИЛ СИ Е БЕ ПРОСТАК, ИМА КИНТИ, ПЛАЩА.