петък, 30 април 2010 г.

ЯНЕ: БОЙКО И ПЪРВАНОВ СА КУКЛИ НА КОНЦИ!


Президентът Георги Първанов и премиерът Бойко Борисов са от едно политическо котило. И двамата са политически продукт на комунистическата мафия и на криминалния преход. Кукли на конци на олигарсите, които вилнеят в страната вече 20 години и затова трябва да подадат оставка. Тази канонада разгърнапо Нова тв лидерът на РЗС Яне Янев.
Депутатът допълни, че със своите действия държавният глава и министър-председателя създават допълнително напрежение в условията на тежка криза. Освен това Янев изчисли, че на едни предсрочни избори подкрепата за ГЕРБ ще се срине наполовина. ГЕРБ ще има не повече от 40-50 народни представители при предсрочни избори.
Според партийния шеф, акциите на силите на реда са временно явления и обслужват конюнктурно-политически интереси. Тези акции, повечето от тях, не са на принципна основа. Те са за разчистване на политически терен. По-скоро вътрешният министър Цветанов е превърнал МВР в щаб, в предизборен щаб на ГЕРБ, заяви Яне Янев.
Депутатът твърди, че мащабните акции на вътрешното министерство се правят в градове, където ГЕРБ не е силна, за да можело обществото да бъде сплашено.
За да могат всички останали, и най-вече средният и дребният бизнес да нямат никакви позиции, да не се държат като част от гражданското общество, защото може и те, както се изразяват, да бъдат пльоснати по корем, каза още Яне Янев.
Тези акции, повечето от тях, не са на принципна основа. Те са за разчистване на политически терен. По-скоро вътрешният министър Цветанов е превърнал МВР в щаб, в предизборен щаб на ГЕРБ”, подчерта лидерът на РЗС.

Няма коментари: