четвъртък, 1 юли 2010 г.

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ БЛЪСНА ЧОВЕК С КОЛАТА СИ И ИЗБЯГА!


Не съм потулил случая, друг на мое място щеше да крещи и псува, защитава се певецът Музикалният изпълнител Веселин Маринов е ударил пешеходец с огромния си джип "Рейндж Роувър", след което си е тръгнал от местопроизшествието. Скандалната информация разпространява столичен седмичник, позовавайки се на очевидци на пътния инцидент.В края на миналата седмица изпълнителят на "Горчиво вино" връхлетял върху млад мъж посред бял ден на централния софийски булевард "Цар Освободител". На жълтите павета машината на Веско с многозначителен регистрационен номер 9999 набила спирачки, но въпреки това отпратила на няколко метра пешеходеца. Момчето се изправило, докато през това време звездният шофьор излязъл от колата пребледнял."Размениха си 2 думи и Веселин Маринов го потупа по рамото и го прати да си ходи. Всички бяхме втрещени как така не го закара в болница, а го остави на тротоара. Младежът може да е в шок или да е получил комоцио - неприятностите обикновено възникват след 40-ата минута", коментираха очевидци на случката. След като Маринов и джипът се отдалечили от пешеходеца, блъснатият младеж приседнал на бордюра и част от присъстващите свидетели го наобиколили. По думите им момчето било видимо зашеметено и му отнело доста време преди да се изправи на крака и да продължи по пътя си."Това е безобразие! Звездите в България си позволяват всичко. Така беше и с Максим Стависки, който караше като луд огромния си джип. Изглежда така е и с Веселин Маринов", възмутено обясняват гражданите.Самият Веселин Маринов обаче има друга вeрсия на случилото се."Карах си колата по "Цар Освободител" и точно преди сладкарница "България" в съседното платно беше спрял микробус. Някакво момче пресичаше пред него и изглeжда не ме видя. Аз натиснах спирачки и пешеходецът само си опря ръцете в капака. Веднага слязох. Другите шофьори ме изчакаха, както бях спрял по средата на платното. Момчето се извини, че не е погледнало, каза, че няма нужда от помощ и си замина. Смятате ли,ч е ако беше нещо сериозно, щеше да бъде потулено? Не съм такъв човек. Аз също се изплаших доста. Друг на мое място щеше да крещи и псува, а не да излезе и да провери как е пешеходецът", коментира Маринов.

1 коментар:

Анонимен каза...

Това са пълни глупости, как може да има толкова злоба по този свят, какви са тези глупости "На косъм от смъртта". Човек трябва да е луд да си помисли, че толкова човеколюбив и сърдечен човек като Веско Маринов би оставил човек на пътя дори и да няма никаква вина за случилото се. Човекът просто е минал, Веско е набил спирачките и изобщо не и бил ударен, какви са тези филми в които се вкарвате??? И въпреки това е слезнал от колата, за да се увери лично, че момчето е добре и когато е разбрал, че всичко е точно е продaлжил с ангажиментите си. И брат ми веднъж го блъсна леко кола, хората слезнаха, видяха, че е добре и си тръгнаха, не е имало никакво съдилище, никакво нарушение на закона - нищо...
А и като на момчето нищо му няма защо лекарите да се занимават с него като през това време могат да спасят живот?!
Лесно е да говорите, да плюете и да се подигравате на човек, който е постигнал нещо и който ще остави нещо след себе си и по този начин да се успокоявате за вашите неуспехи. И никак не е етично и професионално да се пишат някакви глупости и измислици, без изобщо да знаете истината. Грозно е и лично мен ме отвращава! Но има Господ, той вижда всичко! Така че, нека бъдем по-добри! Да не се обединяваме в лошотията и пошлостта, а в хубави каузи за спасяването на нашата страна!