петък, 29 октомври 2010 г.

КАКВО НИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ЖЪЛТАТА ПРЕСА ТАЗИ СЕДМИЦА?

ВЕСТНИК  "ПАПАРАК"

Скандалната изцепка на Сергей Станишев - заканата му че ако се върне на власт как ще вкара Цветелина Бориславова в затвора е намерило централно място на фронд пейча на таблоида "ПАПАРАК" Няма спор че флагманът  се превръща в един доста добър анализатор и обективен коректив на политическият живот в страната. Тази седмица той е пик от изцепки...

ВЕСТНИК " ШОУ"

Ако искаш да оплюеш някой, най - добре ще стане във таблоидът " Шоу". Поредният седмичен коктейл от подписани плюнки и клюки. Прави обаче доста добро впечатление че от време навреме се прокарва по някой коментар от авторитетен журналист. Като коректни колеги сме длъжни да им го отчетем като положителна стъпка напред.
вестник " Уикенд"

Айде, сега когато някой си е свършил доста добре работата иди му намирай грешките. Браво на " Уикенд"! След потоци скучни клюки и криви манипулации  има уникални неща. Браво!!! Тази седмица те просто са си  - те.


ВЕСТНИК " ГАЛЕРИЯ"

Поредната седмична печатна серия " Да поплюем по Цветанов.." Идва ни множко, но Галерия показва класа и смелост в критиката. Поздравяваме ги за това но ги съветваме да намерят начин да разчупят тази поръчана критичност с нещо ново.




Няма коментари: