събота, 6 ноември 2010 г.

ТОП СКАНДАЛ! САЙТЪТ РАЗКРИТИЯ ТВЪРДИ ЧЕ ИЛИЯ ПАВЛОВ Е ЖИВ!

Илия ПАВЛОВ
Босът на Мултигруп Илия Павлов е жив и се подвизава в Италия с фалшива самоличност и няколко пластични операции. Това твърди доверен източник на Razkritia.com, пожелал да запази анонимност – за улеснение ще го наричаме с псевдонима Гриша. Информаторът изпрати писмо в нашата редакция, в което подробно описва коя е новата самоличност на Илия Павлов, както и бизнеса му в Италия. Гриша е успял да направи и снимки на предполагаемия бос на Мултигруп, които любезно ни предостави. Фотосите са с лошо качество и предвид деликатната ситуация, решихме да не ги публикуваме. Снимките се пазят в редакцията на Razkritia.com и сме склонни да ги предоставим на заинтересованите.Мариус Иванов Маринов – новата самоличност на Илия Павлов?
Илия Павлов се подвизавал в Италия под името Мариус МариновМариус е роден на 30 октомври 1960 г. (годината на раждане съвпада с тази на Илия Павлов) във Враца. По думите на източника ни, Илия Павлов живее в Италия, където е познат като Мариус Иванов Маринов. „Запознанството ми с него се оказа фатално за мен. След 9 месеца, които прекарах с тази личност, накрая стигнахме до съд. Бях приел от него оферта за работно място като управител на ресторант. В последствие станах жертва на документна измама, заради която за малко да изгоря с дълг 4 милиона евро”, разказва източникът ни в писмото.
Италианската финансова полиция веднага започва да разпитва Гриша за познанството му с Мариус Маринов. „Започнаха да ми задават странни въпроси – как и откъде го познавам, знам ли какво е истинското му име. Те вече бяха установили, че има нещо нередовно в самоличността му. След като им показах един куп снимки, тукашните служби откриха много общи черти с Илия Павлов”, пише източникът ни.
Впоследствие Гриша разбира, че този негов работодател има множество пластични операции, носи лещи и наистина се подвизава под чужда самоличност. Последвали и смъртни заплахи, които принудили Гриша да прекрати всичко. Въпреки това и до ден-днешен италианските органи на властта се интересуват от Мариус Маринов и постоянно задават въпроси на Гриша.
Инсценираното убийство на Илия Павлов – забрана за експертизиНа погребението...
Друга интересна информация, която ни предостави Гриша, е, че преди смъртта на Илия Павлов бил издаден специален документ със забрана за експертизи. „Аз и адвокатът ми установихме, че съществува документ, който е издаден преди инсценираното убийство на Илия Павлов. Той гласи, че се забраняват всякакви експертизи, свързани със смъртта на Павлов”, пише Гриша. Т.е. няма как да бъде доказано дали Илия Павлов наистина е мъртъв.
ПРОВЕРКАТА НА РАЗКРИТИЯ :
Справка в Дакси доказа, че Мариус Маринов притежава един куп фирми
Razkritia.com предприе собствено журналистическо разследване по случая. Справка в търговския регистър Дакси показа, че лицето Мариус Иванов Маринов наистина съществува и на негово име се водят редица фирми. Сред тях са „ММАРИУС”, „Остерком”, в която има 50% дялово участие, и ЕТ „Мариус Маринов”, закрита поради несъстоятелност.
Маринов се води основен акционер на прословутата застрахователна компания “Остер инс”Още през 1994 г. Маринов се води основен акционер на прословутата застрахователна компания “Планета инс” (“Остер инс”). Припомняме, че през 1997 г. тя бе закупена от ВИС-2 – именно тогава лицето Мариус Маринов е освободен от участие.
Проверката ни потвърди и наличието на фирма „Агро инвест 21” ЕООД, за която Гриша твърди, че е била основана без негово знание. По думите на източника ни, той бил назначен като материално отговорно лице в „Агро инвест 21” – филиал на българска фирма със седалище Хасково и президент Стефан Кирев Димов. По този начин била извършена и измамата.
Въпреки многото съвпадения около Мариус Маринов и Илия Павлов, Razkritia.com се въздържа от крайни твърдения и заключения относно истинската самоличност на Мариус Маринов. Редакцията ни е отворена и за други мнения.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ ТУК

1 коментар:

Анонимен каза...

Как можете да пишете такива глупости! Познавам лично този човек и мога да кажа че няма нищо общо с Илия Павлов! За две съвсем отделни личности става въпрос тук! :)))