сряда, 2 март 2011 г.

Яне Янев прави руска тройка с годеницата и любовника си

А ето го и самият Иван Подолински
Обитателите на един от депутатските блокове, който се намира в столичния квартал „Белите брези”, се радват на интересно явление. Вечер от служебната кола на депутата Яне Янев се „изсипват” трима души – самият той, годеницата му Галя и изключително близкият на душата му санданчанин Иван Подолински – разкрива „Уикенд”.
„Светата троица” се отправя към апартамент на първия етаж, където с държавни пари се отоплява, къпе, люби и живее лидерът на РЗС. После ключалката превърта в бравата и повече не се чува нито звук, нито стон. Така в апартамента оставали да нощуват трима души – освен Яне и годеницата му, в дома живеел като равноправен член на домакинството и въпросният левент.
В легловите практики тази конфигурация от двама мъже и една жена е известна като „руска тройка”.
Гостувалите в жилището на депутата разказват, че приятелят на Яне Иван Подолински си имал отделна стая. Двамата с депутата били като братя, а може би и повече от братя, защото делели всичко поравно и ако се вярва на слуховете, отдавна имали „кармична връзка”.
 В офиса на РЗС Иванчо се разполагал като паша – долагат съпартийците на Янето. Единствено той се ползвал с позволението да седи на шефския стол, когато Янев е ангажиран навън.
Подолински се гордеел с придобивките в гардероба си и с всяка нова покупка по-силно се привързвал към своя благодетел. С удоволствие изпълнявал заръките му и обикаляли засуканите софийски кръчми, където Янев вечерял и разяснявал светлото бъдеще на партията си. През това време Галя четяла за изпити, доволна от факта, че има къде да живее и не плаща за храна и квартира… Извън четенето бършела прахта по рафтовете.
Според запознати с битието на депутата хубавицата от Червен бряг била нещо като изискан параван на Янето и Иван, които доста силно били привързани един към друг, каквото и да означава това.

Няма коментари: