вторник, 26 януари 2010 г.

ПРЕБИХА БОС НА ЦСКА!


Директорът на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов замесен в пердах с бивш каратист
Директорът на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов е бил пребит преди няколко дни. Именно тежкото му състояние е причината той да не присъства на четирите контроли на "червените" от началото на годината.
Инцидентът е станал в средата на миналата седмица, информира "Меридиан Мач". Тогава личната кола на бившия боксьор е била засечена от друг автомобил. Вследствие на това нервите на Стоянов не издържали и той тръгнал да раздава юмручно правосъдие на водача на превозното средство. Човекът обаче се оказал бивш каратист и нанесъл побой на шефа на ЦСКА. В безпомощността си Стоянов извадил нож и дори успял да нанесе прорезна рана по лицето на младия мъж.
След кървавия инцидент двамата пострадали били откарани в "Пирогов", където им била оказана първа медицинска помощ. Любопитното е, че двамата били по едно и също време в спешното отделение, като само присъствието на полицаи предотвратило продължение на боя. Калоян Стоянов и пребилият го бивш каратист подали жалби един срещу друг, като всеки написал своята версия и се изкарал невинен.
По информация на "Меридиан Мач" именно шефът на стадион "Българска армия" е предизвикал сериозния сблъсък. Мястото на инцидента е било в близост до сградата на "Титан", която е на булевард "България"

Няма коментари: