четвъртък, 11 ноември 2010 г.

ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПО ЖЪЛТИ ОТ ЖЪЛТАТА ПРЕСА!

ВИНОВНИЦИТЕ!!!
Мистериозният "футболист", който разкри скандални факти около уреждането на мачове в ниските ешалони на българския футбол в ефира на бТВ преди седмица, се оказа репортерът от спортната редакция на телевизията Петър Нанев.
Самият журналист се показа в днешното издание на сутрешния блок на медията,след като вчера стана ясно, че именно той е бил въпросното лице, което е участвало в партенката, пусната от телевизионерите. Шефовете на БФС са поискали от медията да разкрие мистериозните "футболист" и букмейкър, които скрити зад параван разказаха скандални неща за уреждане на мачове и черно тото.
“От дете до преди година и половина съм бил футболист. След това станах журналист в БТВ в спортния отдел”, каза Петър Нанев и увери, че
той не се страхувал от нищо, а изпълнил дълга си като журналист.
Играл съм основно в “Б” група в много клубове, разкри футболното си минало настоящият журналист вече обаче не зад параван в сутрешния блок на телевизията.
От бТВ обаче не посмяха да обявят самоличността на тайнствения букмейкър, който се появи в студиото на телевизията преди седмица.
Припомняме ви, че вчера sportline.bg разкри, че "букмейкърът" е, не кой да е, а синоптикът Емил Чолаков.
Така бТВ не посмяха да кажат Б, след като казаха А, показвайки Нанев, но скривайки Емил Чолаков.
А Нанев, който бе "принуден" да се разкрие пред зрителите, продължи с пикантериите относно черното тото и в днешното издание на сутрешния блок. Бившият футболист от Б и В групите на българския футбол се изказваше с недомлъвки и не убеди, че наистина е имал вземане-даване с хора от сенчестия бизнес и черното тото.
"Исках да скрия лицето си, защото имам доста приятели, които се занимават с футбол и не исках да им навредя. Не исках да ги свържат с мен. Нещата са труднодоказуеми, но смятам, че все някога ще излязат наяве. Разберете, футболистите си пазят хляба и не искат да бъдат уволнявани", изказа се Петър Нанев.
В предаването се включи и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, който коментира "разкритията" на бТВ така:
"Говорят се общи приказки, но не се посочват конкретни имена и факти. Всеки може да излезе в национален ефир и да каже подобно нещо", заяви един от силните хора в родната футболна централа.
Междувременно от bTV обаче категорично опровергаха обвиненията във фалшификация.
“Няма скандал - човекът зад паравана не е Емил Чолаков, а букмейкър, който не желае да разкрие самоличността си. Репортерът ни Петър Нанев пък е бивш футболист от Б група и затова информацията му е от собствен опит, категорични са от телевизията.



1 коментар:

Анонимен каза...

Най-добре е да си ходят!По-лошо от журналист лъжец няма!