сряда, 5 януари 2011 г.

ОБВИНЯВАТ СЛАВИ ТРИФОНОВ В ИЗМАМА КЪМ ДЕТЕ?!

Слави и Делян
Тези майки стават известни покрай съдбата на новородените си бебета, които се раждат точно в 00:00 часа. С тези бебета се снимат всички популярни личности и най-вече управници, които тичат да обясняват пред медии, как ги е грижа за българските деца и особено за тези, специалните, които имат орисията да бъдат първото бебе на новата година.
След няколко месеца медиен и всеобщ интерес, тези деца потъват в забрава, а родителите спират да се надяват на празни обещания.
Един от най-популярните водещи у нас Слави Трифонов, дава обещание на малкия Делян и майка му Надежда Гълъбова още от раждането, че приема детенцето като свой кръщелник и ще му помага. Че нали Слави винаги е твърдял, че е човек от народа?! Заради кризата, семейство Гълъбови се мести на село, където едва свързват двата края. За нещастие, след снимките и
Бебе на 2000 г. Веско, който впоследствие е прекръстен на Милен (Сн: "168 часа")
обещанията на Трифонов, той никога повече не се обажда, разказва майката пред „168 часа“. Жената не спира да вярва обаче, че след време синът й ще постигне голям успех, какъвто е постигнал кръстникът му – Слави Трифонов. Делян сигурно ще го потърси и шоуменът ще изиграе важна роля в живота на детето й, продължава разказа си Надежда.
Идентична е съдбата и на първото бебе на новия век – Веселин Чакъров, роден на 1 януари 2000 г.
„Всички известни политици идваха в старата ни къща, снимаха се с Веско. От общината обещаха да прехвърлят на негово име имот в село Труд. Така се зарадвахме, че бъдещето бе пред нас. Но както се казва – всяко чудо за един ден. Всичките обещания от политиците бяха, за да могат да
Бойко Борисов с бебе на 2004 г. - Михаела
изглеждат добри и мили пред медиите и избирателите. Излъгаха ни. Не сме им искали нищо, но е жалко, когато големи хора публично обещават нещо, а после се правят, че не е било“, признава бащата на Веско – Иван.
Настоящият премиер също си има „Забравено Бебе на годината“ – шестгодишната Михаела, която е първото бебе на 2004 година. Нито едно от обещанията, които са дадени тогава към малкото бебче, не са спазени. От София, родителите се местят в малко селце, тъй като губят работата си и не могат да се прехранват.
Това е тъжната истина за празните обещания на известните хора у нас, на които изобщо не им гърми за Бебетата на годината…

Няма коментари: