вторник, 22 юни 2010 г.

НОВА ЦЕЛУВКА МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС!


Депутатите от ГЕРБ и ДПС Иван Петров и Камен Костадинов се обединиха като кръвни братя около мнението, че за разлика от времето на предишното управление, днес ДАНС върви по правилен път и работи добре. Това се случи в сутрешния блок на БНТ. Правителството правело верни ходове и правилни стъпки в ДАНС и тя към този момент не била слаба, каза депутатът от ДПС Костадинов, а единодушно го подкрепи Иван Петров от ГЕРБ, който е и бивш шеф на РДВР – Хасково.
Двамата депутати, които са членове на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание, хвърлиха вината за проблемите в службите върху предишното управление, като в това отношение Камен Костадинов на моменти беше по-радикален от политическия си „опонент”.
Депутатът от ДПС Костадинов каза още: „Оказа се, че ДАНС при предното ръководство е правило неща, които не са съвсем редни – разправа с политически опоненти, участия в определени мероприятия.
На практика лъсна общия тюрлюгювеч между ДПС и ГЕРБ в лицето на новото ръководство на ДАНС.
При уволнението на отбора на Драшков при предишното управление на ДАНС ДПС ля кървави сълзи, подкрепено от Бойко Борисов и ГЕРБ.
Защо ли така вкупом хвалят сега ГЕРБ и ДПС спецслужбите?
И с какво ги преплита Драшковия кръг?
ГЕРБ и ДПС били врагове, според Борисов.
Приказка за малоумни.

Няма коментари: