четвъртък, 30 септември 2010 г.

ЧОВЕК НА ГЕРБ КУПИ САРАЙ НА ДОГАН! ДПС СМЕНЯ ИМЕТО СИ!

Ахмед ДОГАН
Прословутият сарай на Ахмед Доган в курортното бижу Рибарица вече е собственост на виден представител на ГЕРБ в региона носи тръста медийна клюка. Сделката станала преди дни а за луксозният комплекс са броени не повече от 25 милиона лева. По думите на видни строителни и бизнес експерти обявената стойност на покупката била безсрамно малка , като се вземе предвид че сградата е строена и обзаведена в “дубайски” стил. Името на новият инвеститор все още се пази в пълна тайна и единственото нещо което излязло за него било че е един от неформалните лидери на ГЕРб в района и доста приближен човек на премиера Бойко Борисов. Журналистически проверки по случая продължават още повече че въпросната сделка разпалила и бурни духове из политическият елит. Представители на червената опозиция веднага след като разбрали за нея гръмнали че с нея лидерът на ДПС за пореден път е доказал че на него не можело да се разчита на бъде опозиция и коалицията чу с управляващите вече вадела очите. В същият този ход на делата помолени за коментар представители на ДПС от своя страна отрекоха сделката и побързаха да подчертаят че новите течения в партията на Доган далеч не били с интереси вече към управлението на България или с две думи казано идеята била:

Доган превзема Европа! Идеята била успешната политика на етническата партия да се премести в европейският сектор. Ето защо като първа стъпка се предвиждало:


На Доган не му стига властта в България, така напряко може да се обобщи новото течение в структурата му! Сокола обмислял от Движение за прави и свободи да преименува партията си в Европейска партия за прави и свободи. В рамките на една година като фиксиран срок той взел решение на направи централа на новата си партия в Брюксел и дори да разпредели секторно експертни екипи за правене на програми в международната политика. Целта била чрез тях да бъдат привлечени стотици хиляди последователи от Европа предимно с различен етнос от този в страната си и за няколко години европейското ДПС да стане фактор в управлението на старият континент.


София

Няма коментари: