петък, 1 октомври 2010 г.

СЕНЗАЦИЯ! СКАНДАЛ! "НАГЛИТЕ" СЕ СЪБИРАТ ОТНОВО!

Антон Петров -ХАМСТЕРА
Уж разбитата при операция „Наглите” банда за отвличания, отново се размърда. Антон Петров – Хамстера, сочен за мозъка на групата за похищения, и автоджамбазите Иван Иванчев – Патицата и Иван Райчев – Дебелото, бяха забелязани наскоро да пият кафе заедно в мол – Сердика. И тримата участници в срещата бяха арестувани при акция „Наглите”, но не бяха събрани достатъчно доказателства за повдигане на обвинение. Антон Петров – Хамстера влезе в „Ту кафе” заобиколен от петима мощни телохранители, което неминуемо привлече вниманието на клиентите на заведението. Дясната ръка на Алексей Петров се настани на една маса с
Хамстера се върна в занаята известните столични автокрадци Патицата и Дебелото. Очевидно не се бяха събрали на приятелска раздумка, а по работа, тъй като само след 10 минути Хамстера си тръгна.
Срещата между Антон Петров и джамбазите означава само едно – бившият каратист отново посредничи между застрахователи и автокрадци. Тони Хамстера на хартия се води шеф на „Спартак секюрити” – фирмата, която се грижи за охраната на недвижимото имущество, застраховано в „Лев инс”. А в действителност, Антон Петров има Само 11 души ще бъдат съдени за отвличанията за задача да удържа автоджамбазите далече от автомобили, застраховани в „Лев инс”.
Хамстера се отърва от обвинения за съучастие в бандата за отвличания, така че сега не е сред 11- те обвиняеми по мега делото. По време на ареста му обаче, баретите откриха у него банкнота от откупа на Румен Гуниниски- младши. В крайна сметка Хамстера беше освободен, но няколко месеца по- късно отново го арестуваха – този път при акция „Октопод”. Антон Петров в момента е обвиняем по делото заедно с тартора си Алексей Петров. Автоджамбазите Патицата и Дебелото също бяха арестувани при акция „Наглите”. Но тъй като се намират в най- долната частта на йерархията в бандата – кражбите на коли, бяха освободени. Иван Иванчев и Иван Райчев осигурявали автомобилите за похитителите. Освен това обвинение, автокрадците и друг път са били задържани за кражби на коли, но така и не са съдени.


Няма коментари: