вторник, 16 ноември 2010 г.

ПАПАРАК : ГРЪМВА ГРАНДИОЗЕН РАСИСТКИ СКАНДАЛ С ГАРА ДЕМБЕЛЕ!


Гара ДЕМБЕЛЕ

Расисти готвят бой до смърт на чернокожия голмайстор от “Левски” Гара Дембеле!
Ненавистта на скинарите към играча на “сините” се е увеличила още повече, след като напоследък той не показва пълния си блясък на игра. Всички расисти мразещи другите с различен цвят на кожата, най-вече черният, кроят планове да спипат Дембеле в някое от заведеният из Студентски град, когато е мъртво пиян и точно тогава да му спукат черепа от бой, разкриват от в.”Папарак”. Ще използват слабостта на тъмнокожата машина за голове към чашката й ще го сразят от бой. За скинарите, дори и да са футболни запалянковци на “Левски”, стои първо цвета на кожата, отколкото колко добър играч е Дембеле. Освен това в последно време той не показва игра на нужната висота, затова смятали да му го върнат, спретвайки му кърваво меле. Кървавата разправа дори може да извади извън строя завинаги ритнитопковеца на “сините”, което ще окаже сериозно значение на целия отбор и ще ги дръпне назад в резултатите. Дотолкова са го намразили, че сини ултраси заплашвали да пребият и феновете, ако продължават със скандирането на името му по терените. “Ще пребием всеки, който чуем, че скандира името на тази черна маймуна! Ще хвърчат глави!”, пишат от пресата за готвеното.
Във връзка с това и през лятото, по време на вечното дерби “Левски” – ЦСКА, агитка на феновете на “червените” издаваше маймунски звуци, визирайки голмайстора на “сините” Гара Дембеле.
Ненавистта на футболните запалянковци към нападателя е продиктувана и по още една причина, а това е, че е бил в ареста за изнасилване на 22-годишна американска студентка, заради което е прекарал 48 часа в ареста, но след това нещата така са се завъртели, че е бил освободен. Адвокатите му издействали бързото излизане от ареста, обаче и дори да не е бил виновен тогава, факт е, че Дембеле се изживява като мачо и дори една от последните му приятелки щяла да се самоубие от любов, защото той я зарязал без да му мигне окото, хващайки си друга любовница. Сега обаче расистите готвят доста неприятна кървава изненада за Гара Дембеле, както пише пресата, но да се надяваме, че въпреки това голмайсторът на “Левски” няма да бъде осакатен.

Няма коментари: