петък, 10 декември 2010 г.

Простреляха бизнесмена, разкрил за контролираните от Доган 1 млрд. долара

Колаж : Разкрития
Простреляха Бедри Шефик с 2 от 9 куршума, който преди години бе най-големият инвеститор у нас, разкрил скандалната тайна на Доган, че именно той контролира 1 млрд. долара, като това ставало посредством дясната му ръка Ахмед Емин и мафиотът Илия Павлов. Сега вече и двамата са мъртви, а снощи едва не бе убит и българският бизнесмен с турски произход, както първи разкриха от агенция “Фокус”.Бедри Шефик
Опитът да бъде разстрелян Шефик е бил направен късно вечерта в Истанбул, докато той паркирал колата пред дома си в кв.”Флория”. Истанбулската полиция също съобщи за нападението срещу Бедри.Той е извадил изключително голям късмет, след като е все още жив, а нападателят му е изстрелял срещу него един пълнител с куршуми. Само 2 от тях са го ранили в крака и ръката, а най-интересното е, че е бил откаран в болница “Доган”. Доста странно съвпадение с името на тукашния ни депутат от ДПС, за който Бедри Шефри бе разкрил, че контролира у нас колосалната сума от 1 млрд. долара.
Доган и двамата му приближени, мафиотът Илия Павлов и Ахмед Емин, с които контролирал 1 млрд. долара
Изглежда всеки, който е свързан с Ахмед Доган и по някакъв начин е действал срещу него, визирайки Ахмед Емин и Илия Павлов, скоро има среща със смъртта, като този път Шефик имаше щастието “да изпусне влака” към отвъдното. Името на болницата в кв. “Кючюкчекмедже” обаче напомня на бизнесмена за старият му “приятел” Доган и как едва не си отиде от този свят.
Но и Бедри не е “цвете за мирисане” в сравнение със скандалния ни депутат, тъй като и той е причинил много щети за страната ни.
През 2005 г. България го обявява за международно издирване, заради множеството му измами у нас като бивш собственик на “Бейпар Шугар” – захарните заводи в Девня, докарвайки го до нулата; “Мапа-Чингиз”, който едва не провали строежа на автомагистрала “Люлин” и страната щеше да плаща милиони за неустойка към ЕС; “Илджи хидротек ади артаклъ” завлече 8 наши фирми и направи така, че Балчик да е 2 години обсаден град; “Шишеджам” пък накара цяло Тъговище да плаче, “както не е плакало при еничари, от пашалъка и ангарията”, пишат за Бедри Шефик от в. “Труд”, в началото на годината.
Не стига и това, ами бизнесменът е един от изселниците в Турция през 1989 г., заради съмнения за връзки с турското разузнаване.

Мафиотът Илия Павлов и Ахмед Емин са вече мъртви, а Бедри Шефик за малко да ги последва

Явно сега има съдба, щом като снощи бе прострелян в Истанбул, за да му напомни, че “Господ забавя, но не забравя”. Все пак този път извади късмет и се размина със смъртта, но болницата, в която бе приет, пък му напомни за една скандална личност и разкрития срещу Доган, че той е контролирал 1 млрд. долара, посредством подчинените му Ахмед Амин и мафиотът Илия Павлов. Така сега Бедри Шефик ще трябва да се замисли над действията си и дали скоро няма да му се случи нещо като на последните двама, защото снощното нападение е показателно за това какво следва.

разкрития.ком

1 коментар:

Анонимен каза...

Риторичен въпрос:
докога българите ще търпим този червей Доган.

От ''Атака''