сряда, 16 юни 2010 г.

СКАНДАЛ!!! ДЪЛГИЯ ОБЯВЯВА ВОЙНА НА МАКЕДОНИЯ!

Слави Трифонов е на път да създаде грандиозен скандал между България и Македония. От две седмици „Шоуто на Слави“ рекламира усилено датите 15 и 16 юни с мотото: „Македония“. Всички зрители очакваха поредната порция патриотизъм, която Дългият и сценаристите му ще покажат. Оказа се, че това е името на новият музикален албум на шоумена и музикантите му от Ку-ку бенд.
Проблемът идва от това, че Македония е изписана с букви, които са оцветени с цветовете на българския трибагреник.(снимката вдясно). Това ще бъде и официалната обложка на албума на Слави, който до дни ще се продава по магазините.
Братята македонци са доста докачливи на тази тема и е сигурно, че няма да оставят нещата така. Ако са достатъчно стриктни, могат да сметнат, че това е груба гавра с държавата и националната им принадлежност. Няма да е никак чудно, ако дори се опитат да си потърсят правата в съда.
Може би това е и целта на Слави?! Един огромен скандал, освен, че ще е от полза за рекламата на албума му, ще му осигури отново и огромно медйно внимание. Близо 6 месеца Дългият водеше война с Бойко Борисов, благодарение, на която вдигна доста рейтинга на шоуто си и възвърна поизгубени позиции. Заформилият се скандал между тях постави шоумена отново сред водещите обществени фигури у нас. Един политически скандал с Македония ще има още по-силен ефект.
Македония“ е уникален музикален проект, в който са включени песни като. „Кой уши байряка“, „Охридското езеро“, „Сестра брата кани“, Вземи огин, запали ме“, „Темна ли е мъгла паднала“, „Кога зашумят шумите“, „Ах, къде е мойто либе“, „Йовано, Йованке“… Първата част от спектакъла бе представена снощи, а тази вечер ще видим и неговото продължение. В шоуто заедно със Слави, Ку-ку бенд и актьорите, участват още Елена Петрова, Калин Врачански и Джоко Росич.
ЧАСТ ОТ СПЕКТАКЪЛА „МАКЕДОНИЯ“:


Няма коментари: