сряда, 16 юни 2010 г.

ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕ?


Говорителят на Софийската градска прокуратура Маргарита Немска опроверга вътрешният министър Цветан Цветанов, който от няколко дни тръби, че обвинителните актове срещу арестуваните при операциите "Наглите" и "Октопод" ще бъдат внесени до 4-5 седмици. Немска беше категорична, че никой не трябва да приема насериозно, че по "Наглите" и "Октопод" прокуратурата може да приключи в такива срокове, съобщава glasove.com Делата са тежки. Стараем се да ги внесем до края на съдебната ваканция", твърди говорителят на СГС. Съдиите и прокурорите излизат във ваканция от 15 юли до 15 септември, което означава, че делата ще започнат най-рано през есента. Това не пречи обаче на Цецко Вътрешиня да плещи каквото си иска за да си маца имиджа.
По операция "Октопод" има няколко икономически експертизи, които допълнително бавели прокуратурата.
За Цветанов вече е практика да говори на ангро, така че да омагьсва простолюдието по слугуващите му телевизии, които така и не се престрашиха да му зададат и един остър въпрос.
Цецко Вътрешния, както авера му Бойко продължават да си мислят, че животът е онова, което дават по българските телевизии.
Предстои им нататък да усетят, че всъщност животът е по-силен от циркаджийския им пиар. Впрочем, надупеният главен прокурор на републиката не пропусна да се усуче около вътрешния министър като обясни, че той можел да говори каквото си поиска, защото "черпел информация от прокуратурата". Ясно е кой черпи и вместо Велчев да удари по масата, че това, което се случва е безпрецедентно, той само дето не се е цанил още като лична секретарка /мъжка/ на Цветанов.

Няма коментари: