четвъртък, 17 юни 2010 г.

Емел Етем проговори: ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ!


Няма да сваляме правителството, то само ще падне при това до няколко месеца с този проектобюджет и политики, особено в социалната сфера. Това заяви в Разград заместник-председателят на ДПС Емел Етем. Според нея разочаровани от новото управление са и бизнесът, и синдикатите, демотивация има и при държавните служители.
„Законите, които новите управляващи гласуваха, са лобистки и от частен интерес, а за тези, касаещи проблемите на обществото, дебатът бе притъпен чрез натиска на гласовете на мнозинството, липсва чуваемост по тези теми", каза Емел Етем.
На въпрос дали ДПС ще работи за сваляне на правителството, тя отговори, че то само ще падне. „С този проектобюджет, с всичките тези политики, които не ги виждаме, отива натам, кой каквото си направи сам, и другите не могат да му помогнат, особено социалната сфера. Това, което са очакванията на голяма част от българските граждани, всичко е абсолютно на минус, отстъпки от последните години, с които обществото свикна и изискваше от своите държавници".

Няма коментари: