петък, 18 юни 2010 г.

АРЕСТУВАТ ЗАМЕСТНИЧКА НА РУМЕН ОВЧАРОВ!


Разследват бившия заместник-министър на икономиката и енергетиката Нина Радева за търговия с влияние и политическа корупция. Това става ясно от доклад за работата на парламентарната антикорупционна комисия, съобщи bTV. До момента комисията е доказала 70 основателни сигнала за конфликт на интереси във властта.Инспекторатът на икономическото министерство е потвърдил сигнал за политическа корупция от страна на бившият заместник-министър Нина Радева и сега по преписката работи МВР.В същоя доклад се разкриват факти и за бвшия началник на Агенция "Митници" Асен Асенов. След освобождаването му от поста шеф на Агенцията Асенов си е регистрирал кантора за митнически консултации и е продължил да работи с фирмите, които до този момент е трябвало да контролира. Действащият закон обаче е пропуснал да предвиди санкции за такива случаи но от събралата се информация изкочили доста основания дамата да бъде подведена под отговоррност. Очаква се разследването да завърши с добри резубтати. Не е изключено дори Радева да бъде арестувата, споделят източниците ни от силовото министерство. Вече се разследвали по същата схема и други бивши министри и зам.-министри - Нихат Кабил, Емилия Масларова, Божидар Нанев, бившия зам.-министър Емил Райнов и др.

2 коментара:

Анонимен каза...

тази е вътре отвсякъде. Ами съпругът й какво прави? Беше шеф на Пловдивския панаир,двамата са същински прасета,ако сте ги виждали.Кой ги ражда такива хора,алчни и цинични,нагли и мръсни къщества!

Анонимен каза...

Комунистическата вувузела! Щом я надуеш - излиза следващото ненаситно помиярче / помиярка. Тя сега не се ли вихри на Позитано 20?