четвъртък, 22 юли 2010 г.

БОБИ МАХАЙ СЕ!




Навремето Нейчо Неев, бившият вицепремиер в правителството на Беров, каза една реплика, която още се помни: "Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер"!Сега е време и Боби Михайлов да каже: „Егати футболът, щом аз съм му шеф!" и да си хвърли оставката. И с него да си тръгнат всички лакеи, които имат нещо общо с БФС. Само това е решението.Не знам за вас, но на мен вече ми писна! Върхът беше в Мездра!Докога ще трябва да търпим това „величие"? Да, той бе велик, но в рамките на футболната врата. И успя само за няколко години да превърне народната любов в омраза. Спокойно можем да кажем, че Боби сам уринира върху себе си!И няма как да тръгне да се оправдава с лицензионни, съдийски, дисциплинарни и т.н. комисии и комисийки.Рибита се вмириса откъм главата. А главата не просто мирише! Тя смърди! И вече не се търпи. Какво още трябва да стане, за да се вземат мерки, да се направи извънреден конгрес и да се смени ръководството на онова нещо, което се играе в България и гордо, но без никакво основание се нарича - „футбол"?Прав беше Иван Славков, който преди време каза, че ще тъгуваме за него.
Тогава имахме силен национален отбор и силен клубен футбол! Тогава всички говореха, че Славков предварително определял и казвал кой ще е шампионът. Ми то и сега е така, само че не го казват публично.До къде трябва да стигнем, за да може лицето Михайлов да се засрами и да покаже поне малко доблест и съвест. За това, което се случи в Мездра, не е виновен никой друг освен Боби. Стадионът е лицензиран от комисия към БФС. Двубоят е започнал, защото така са преценили пак хора от БФС! Да, те са от разните там комисии, но всички са подчинени на Боби.Какво трябва да стане още, за да си отиде? Да убият някой на терена? Да убият някой на трибуните? Националите да започнат да падат от Андора? Левски и ЦСКА да са на нивото на Мурата (Сан Марино)?
Да не говорим, че 90% от мачовете в първенството изглеждат уредени предварително.
За всички е ясно, че футболът ни е на дъното и няма на къде повече да затъва. И е време да тръгне нагоре. А за да тръгне, първото нещо, което трябва да се направи, е да се махне Борислав Михайлов!
И задавам въпроса: Кога, г-н Михайлов,ще се махнете от футбола ни?
„Грешки правят умните хора. За глупаците те са ежедневие!". А вие направихте прекалено много грешки! Дали не Ви е ежедневие?


Юри СЛАВЧЕВ

Няма коментари: