събота, 24 юли 2010 г.

БОМБА! ИОЦА АМСТЕРДАМА СТОЯЛ ЗАД КИЛЪРИТЕ?


Задържаният по операцията „килърите” Петър Стоянов има виден кръстник, разкри ПОДЗЕМНАТА МЕДИЯ Кум на сватбата на Стоянов, която е правена в Сърбия, е небеизвестният Сретан Йоцич – Йоца Амстердам. По това време Йоцич е бил пуснат под гаранция в Сърбия. Сред 20-те задържани под кодовото название „килъри” е и шефът на Федерацията по сумо Петър Стоянов, който е и съветник на президента Георги Първанов по въпросите на спорта и съветник към парламентарната Комисия по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта. Петър Стоянов, живеещ в столичния квартал "Младост" 4, е арестуван тази сутрин.
ПОДЗАМНА МЕДИЯ разкри, че преди две години, когато Сретан Йосич бе пуснат под гаранция в Сърбия, е бил поканен от Петър Стоянов за кум на сватбата му. Йоца обаче е нямало как да дойде в България и сватбата се е провела в Сърбия.
Според източници на медията на подземните журналисти от ъндърграунда Стоянов е гравитирал преди време около братята Маргини, нататък обаче пътищата им се разделили. Между арестуваните има и човек на бай Миле, който също минаваше за един от близките до Йоца. Както е известно фигурата, която истински смущава сънищата на Бойко Борисов е именно Сретан Йоцич.

Няма коментари: