понеделник, 19 юли 2010 г.

ВЕСТНИК "ПАПАРАК" РАЗКРИВА : Скриха писмо на Трактора, разобличаващо аферите на Бориславова?


Журналистка направи наистина скандално разкритие, след като излезе с думите, че Алексей Петров е написал второ писмо до медиите, но то е било потулено.
Причината за изчезването му се дължало на факта, че в него се съдържали изключително пикантни факти относно личността на Цветелина Бориславова.
В него Трактора директно сочел половинката на Бойко Борисов като основна фигура в редица афери.
Именно той, докато бил в ДАНС, е водел задълбочено разследване срещу бизнес дамата като всичко, което си спомнял по памет от тогава, споделил върху белия лист хартия. Писмото било изпратено до по-големите медии, които да огласят фактите.
Опрял ножа до кокала, Трактора пропя като пойна птичка, изказвайки неща, изплували от спомените му в най-малки подробности. В такива моменти човек си припомня всичко, още повече щом се отнася до свободата му в бъдеще.
Виждайки, че няма да го бъде, Петров се опитва да умилостиви съда по един или друг начин, изкарвайки на показ и други престъпници в държавата.
Това естествено може да е само опит да се хвърли петно върху името на Бориславова. Откровенията на Трактора, достигнали в редакцията на не една медия, така и не видели бял свят.
Дали от страх, дали от съмнения, никой не може да каже.
Факт е обаче, че преди време се писа за SMS-ите изпращани от премиера към всеки един журналист поотделно, щом като за неговата личност е написано нещо, което не му се нрави.
Явно това може да ги е спряло и този път да се публикува една информация директно от панделата и лично написана от главата на “Октопода” – Алексей Петров-Трактора.

повече четете в новият брой на таблоида

Няма коментари: