вторник, 20 юли 2010 г.

АТАНАС ПАНАЙОТОВ : ПЪРВАНОВ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ОЩЕ КОГАТО ЛЪСНА АГЕНТУРНИЯТ МУ ЗАДНИК!


- Наско, твоите сериозни анализи продължават да правят фурор сред читателите на “ПОДЗЕМНА МЕДИЯ”, кажи ни: ти какво смяташ за новото правителство и по-точно за отвличанията и дали то ще се справи с този вид престъпление?

- Новото правителство не е заинтересовано да се справи с каквото и да е било. Стоте дни минаха и заминаха – прословутите „100 дни”! Вече сме сърбали попарата на онези „800 дни”, които патронът на Бойко Борисов ни даде, за да ни „оправи”. Хубаво ни оправи и той и тройната коалиция. За 20 години 5% до 10% от хората в България станаха неимоверно богати, 10%-20% средно богати и останалите тотално бедни. В провинцията на много места хората се радват на 200 лева заплата. Не задоволяват, а радват. Това е гавра с българския народ.

- Но новият премиер е коренно различен от предишните и му личи, че има воля за промяна.

Тук, може би, сме на различно мнение, макар аз най-много ще се радвам, ако Бойко Борисов наистина има желание не само за промяна, а да изпълни своите закани към всички крадци в държавата. Но! Кой е той? Боко Тиквата от Банкя, Бойко Рапона от „Ипон”, Шурла-бурла тиквен гъз от МВР или човекът решил да оправи нещата в България... Истинските хора, които се стремим България да влезе в руслото на ЕС, да живеят хората спокойно – без да си заключват жилищата, да получават достойно заплащане, достатъчно социално осигуряване, безплатно здравеопазване – без рекет и рушвети, читаво образование и, и, и, сме много малко. Всеки гледа своя интерес и как да напълни своя джоб. Народът е овца, която трябва да бъде издоена докрай от шепа използвачи. Никой досега не се е обърнал към мен за съвет или да ме покани в някое от управленията на страната, да ми предложи пост или да пожелае моите знания и умения в изграждането на Нова България след 1989 г. Никой! Но те не са се обърнали и към много други, които са като мен. Защото ние не сме нагаждачи, гъзолизци и подлоги на тези, които от 20 години чрез различни партии и правителства продължават да управляват страната, като от държавни служители с ниски заплати (преди 1989 г. заплатите горе-долу бяха за всички еднакви, с много малки изключения) се превърнаха в олигарси - висшата партийна номенклатура, служители на МВР и гадовете от ДС.

А такива патриоти като Яне Янев и Волен Сидеров не ги ли броиш за твои съмишленици?

Прочети Христо Ботев. Това са лъжепатриоти, поставени от тези, които стоят в сянка и управляват страната. Първият представлява еврейските интереси в България, вторият играе интервент за Ахмед Доган. И двамата никога не са ме потърсили за нищо, както и други истински българи, които мислят като мен. И те са същите кукли на конци като Станишев, Виденов или Бай Симо Ментата. А Бойко Борисов е бил член на БКП и служител в народната милиция. Дори напуска МВР, защото не е пожелал да се деполитизира, т.е. е останал верен на Партията, а това е БКП – най-престъпната и криминална групировка в България в новата ни история. Ще допълня и най-зловещата. Както и Цветан Цветанов, той също е бил служител в народната милиция. И много други в тази партия ГЕРБ. А пред нас, българския електорат, се изкарват дясна партия. Дясна партия, създадена от комунисти. И вместо всички тези гадове да бъдат изправени до стената и ликвидирани, те ни управляват от 1944 г. и продължават да ни управляват и до ден днешен. Тодор Живков трябваше да бъде разстрелян като Николае Чаушеску, а той беше охраняван лично от Бойко Борисов и фирмата му за охрана (разбирай рекет)
„Ипон”. Същият този Бойко Борисов е премиер на България. Сега издига глас да се вдигне наказанието за отвличане и откуп на 30 години или доживот! Много бързо забрави как той и неговите приятели „борците”, така наречените „мутри”, в началото на 90-те отвличаха и пребиваха за пари. Самият той имаше охранителна фирма и се надявам, че всички си спомнят с какво се занимаваха охранителните фирми тогава. Бойко Борисов винаги се е гордял, че е охранявал Тодор Живков и за него е един „велик българин”. Сатрапът Тодор Живков е „велик българин”. Нали по негово време всички бяхме „равни”. Къде, в какво и с какво живеят наследниците на Тодор Живков и цялата партийна номенклатура и обикновените работници и селяни? Сами си отговорете. Няма нито един новобогаташ, който да не е обвързан с БКП или ДС. Такъв няма! Освен реститутите. Аз искам да повярвам, че от зловещ и безскрупулен бандит, бивш милиционер и член на БКП, сегашният премиер е станал почтен български гражданин и наистина иска да „оправи” държавата. И веднага ще го повярвам, когато БСП(БКП) бъде забранена, имотите и авоарите на цялата партийна номенклатура и бивши служители на ДС бъдат конфискувани в полза на държавата, а такива като Сергей Станишев, Нора Ананиева, Иван Костов, Надежда Михайлова, Милен Велчев, Стефан Софиянски и да не ги изброявам останалите, бъдат арестувани, осъдени и оставени без всякакво имущество!!! Само тогава ще знам, че той се е променил и наистина радее за доброто на България. Поне 10 000 престъпни елементи заслужават доживотен затвор в България, а не само тези, които отвличат за откуп. И то бивши негови колеги. Защото в тези банди сигурно половината са бивши или настоящи полицаи и военни. Това е мое мнение и аз отговарям за своите думи. И като казвам престъпни елементи, визирам досега изброените от мен образовани „бизнесмени” и „политици”, които като грабливи птици се спускат над стадата на българския труженик и не му взимат само по едно животно, а ограбват цялото стадо и го обричат на глад и мизерия. Но ние сме свидетели на това което става в държавата и съвсем скоро ще разберем дали Бойко Борисов е искрен и дали не е заблудил и той българския електорат, както своите предшественици досега. Надявам се, че е поел някакви обещания към ЕС и ще трябва да ги изпълни. Но, както виждаме, и Маргините и Вальо Топлото и Галевите и Людмил Стойков и Георги Гергов са все още на свобода и си се разпореждат с натрупаното богатство.

Много логика има в твоите думи. А как ще коментираш „харчовете” на Георги Първанов като президент?

Ето още един, който трябва да е в затвора, а не да е ни е държавен глава. Той беше председател на БСП, което автоматично го прави шеф на тази криминална и престъпна структура. Капо! А ни е президент. Още една гавра с целия български народ. Но щом веднъж е такъв, той може да пътува и посещава други страни. Дали за отстрел на забранени за лов животни или за междудържавни спогодби, това вече е работа на парламента, защото ние сме все още парламентарна република. А такива като Асен Агов да не ми се правят много на отворени и да ни говорят за някакви 500 000 лева, защото той също принадлежи към тези 10 000 престъпника, които заслужават доживотни присъди! Той пък е в бандата на Иван Костов, наречена ДСБ. Само затова, че му лъсна агентурния задник, Първанов трябваше да си подаде оставката. Аз винаги съм бил за президентска република, защото тогава ще могат да се кандидатират много независими и свестни хора и ако българския народ има късмет да е някой като мен, няма да има Станишевци, няма да има Костовци, няма да има Борисовци и Бай Симовци. А такива като Асен Агов, понеже вече са в шеста глуха, се опитват да се правят на интересни. Разбира се, че по време на криза президентът трябва да ограничи своите пътувания, но ако са от полза за държавата, което трябва да каже парламента, трябва да се ходи. Хората трябва да разберат едно, че в парламента няма партии, а банди! На Волен също му лъсна продажния задник и най-верните му хора започнаха да го напускат и до 2-3 години, а и по-скоро, може би, „Атака” вече няма да я има. Янето носи името на предателя Яне Сандански, но пък при него нещата са много здраво подплатени с парите на евреите. Дано поне той излезе читав и не заблуждава народа, но аз не бих вярвал на човек, който защитава еврейските интереси вместо българските, защото и зад Станишев стоят евреите – самият той е евреин. Зад Бойко също са евреите и изобщо нашата държава се превръща в еврейски протекторат.

Ама и зад Бойко Борисов ли са евреите, това как го разбра?

Аз не мразя еврейския народ, нито пък съм ксенофоб. Аз виждам и разбирам нещата, които ни заобикалят, малко са хората, които имат тази даденост. Зад Бойко са САЩ, той получава своите заповеди оттам, работи за ДЕА и то много отдавна, получава награди и финансова подкрепа. САЩ се управляват от евреи и коментарът е повече излишен. Имам вече 15 книги и ако хората са си направили труда да ги разберат, значи знаят за какво става дума. Аз съм за България! Искам всички в нея да са добре нахранени, добре облечени, децата ни да са добре изучени, родителите ни добре гледани и осигурени. Но ще потърпя още съвсем малко и ако и този път сме излъгани, аз ще трябва да напусна страната завинаги или да спра да пиша и да започна да се занимавам с несвойствени за мен неща, за да оцелея и наваксам пропуснатото, докато се опитвах да отворя очите на хората и им покажа верния път. И да започна и аз да гледам само собствения си интерес.

Да продължим тогава със сагата „Атанас Панайотов”...

В края на месец юли скандалите на Айша станаха нетърпими, агресията и́ стана още по-брутална и бях принуден да се обърна не към МВР, а към съда и прокуратурата. СГС, ГО, издаде „Заповед за незабавна защита” и с полиция и преводач съпругата ми бе отстранена от общото ни жилище, отведена на 100 м. и и́ бе забранено да се доближава до мен и детето. Сега водим дело за доказване „кой крив, кой прав”. Тя отрича всичко. Явно адвокатката и́ я е подучила така. Иска си детето. Не можела без него. Ама къде ще го гледа, ако и́ го дадат? Тя никога няма да се върне повече при мен. Не бих я приел за нищо на света.


Тя къде живее сега?


При отец Йоан в Нови хан. Иван направи някакъв манастир там, в който събира бездомници и сираци. Всичко е с дарителски средства. Ванката е лежал преди 1989 г. в пандиза, но сега се е отдал на милосърдие. Жена ми отишла пред МВнР да търси съдействие, но тъй като няма гамбийско посолство или консулство, охраната повикала полицаи от служба „Миграция” и те понеже нямали къде да я настанят е завели в Нови хан при Иван.

Това шега ли е?

Страната ни е хубава, но държава няма! И като няма държава няма и къде да бъдат настанявани бездомници и чужденци, които имат разрешение за пребиваване, но нямат подслон. Това в Германия или Швеция не би могло да се случи. Щяха да и́ дадат жилище или да я настанят в хотел или пансион, а разходите да ги поеме държавата. И сега там тя цепи дърва и пали печката, за да се отоплява. Не оцени домашния уют и топлина. Дано преосмисли своите необмислени постъпки. Но тя няма да се промени и затова е по-добре за нея да се върне в Гамбия и да си търси там късмета.
Не и́ ли е мъчно за детето? Не иска ли да го вижда?
Не знам, пред съда каза, че иска да е при нея, но това, според мен, е за да ми прави сечено. Предлагам да спрем дотук и в следващия брой да завършим...

Няма коментари: