неделя, 4 юли 2010 г.

ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ Е ОБРЕЧЕН ПЪТНИК...



Така смятат 105 от читателите на един от най-четените информационни блогове “ПОДЗЕМНА МЕДИЯ”. 65 от редовните ни читатели са убедени, че ГЕРБ няма да излезе от властта, а 30 са на мнение, че следващите два мандата със сигурност са техни.
Попитахме ви КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ? Вижда се, че въпросът определено ви затрудни. Логично е, редуват се успех, неуспех, гаф…, полицейска операция... Доверието на народа е плаващо, поне според хората, които редовни ни четат. Някои от тях им даваха още три месеца, други още шест, трети бяха по склонни – една година. Значителен брой - 79 са убедени, че мандатът на Бойко Борисов ще е пълен. Кой ще познае е друг въпрос? Това не беше целта на анкетата. Идеята ни беше да покажем за повече от три месеца настроението на така наречения грамотен български избирател. Според нас то е плашещо. Няма увереност, няма категоричност...

Време е за поуки, господа управляващи! Вземете си ги навреме!

1 коментар:

Анонимен каза...

София, 21 юни 2010 г.
На вниманието на:
Министър-председателя на България
Министъра на вътрешните работи
American Bar Association
State Department of the U.S.A.
Amnesty International
Посланиците на държавите-членки
на Европейския съюз, Швейцария и САЩ

ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ПОЛИТЗАТВОРНИК
НА КОМУНИЗМА №1

Проф. Янко Н. Янков, обявен преди 25 години от „Amnesty International“ за Политзатворник №1 на комунизма в България, е бил нападнат посред бял ден в 15 ч., понеделник, 21 юни 2010 г., от двама непознати мъже, които го съборили на тротоара пред столичната Съдебна палата и счупили дясното му рамо на няколко места.
Известният юрист, университетски преподавател, правозащитник, борец за граждански права, безкомпромисен противник на окупиралата българската държавност мафия и талантлив учен с повече от 50 публикувани книги явно е станал трън в очите на бившите настоящи тайни служби, за да посегнат на живота и здравето му на няколко метра от входа на символа на третата (съдебната) власт.
Проф.Янко Н. Янков многократно предупреждаваше горепосочените български и чуждестранни институции за отправяните му заплахи, но не получи нито един ред в отговор. Отговор–покушение дойде като семантично послание от страна на мафията, превърнала българската държава в свое нискойерархично звено.
Не се обръщаме към българските власти – те са заложници на мафията. Питаме горепосочените западни институции: „- Искрени ли бяхте, когато преди четвърт век се обявихте в защита на Политзатворник №1 на комунизма в България? Или го защитихте само от конюнктурни съображения?“
Ще повярваме на искреността ви, ако и сега застанете в защита на безкомпромисния борец за граждански права срещу мафията проф.Янко Н. Янков и неговото семейство.
Ако и сега премълчите (като българските власти) – ще приемем, че и тогава не сте били искрени.
Съюз на юристите-демократи в България