сряда, 7 юли 2010 г.

ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ЖИВЕЕ И РАБОТИ КАТО МУТРА В БЛАГОЕВГРАД!

Частният съдебен изпълнител Александър Цанковски отпразнува 39-годишнината си с пищно парти и 30-минутна заря в комплекс “Орбита” над Благоевград. На тържеството в пълен състав дойдоха колегите му, бизнесмени, адвокати и приятели. Лично за празника на брат си Александър от София дойде ексдепутатът от НДСВ и зам. лидер на партията Марина Дикова, която цяла нощ се весели на хорото под ритмите на известната фолклорна група в Пиринско “Перун”. Най-щастлива на празника бе съпругата Мария Цанковска, която получи подарък луксозен мерцедес CLK от рожденика.
Окръжен прокурор Людмил Коюмджиев и съпругата му Гергана, които са кумове на рожденика, се появиха на партито със специален подарък - 24-каратова 500-еврова банкнота от предено злато със сертификат за произход. Ал. Цанковски бе изненадан от приятелите си и с минибар във формата на глобус и картина на благоевградския художник Огнян Механджиев. Точно в 12 часа рожденикът духна свещичките и заедно със 70-те си приятели и близки изгледа 30-минутната заря, която озари небето в негова чест.
За пръв път правя такова грандиозно парти, но тъй като следващата година ставам на 40 години, а този юбилей не се празнува, реших да се повеселим с най-близките ми хора, разказа Ал. Цанковски след продължилото до ранни зори тържество.
гр. Благоевград, Любима Кожухарова

Няма коментари: