неделя, 4 юли 2010 г.

УБИВАТ БРЕНДО ЗАРАДИ КОНТРОЛА НА ДРОГАТА!


Според слуховете новият бос на кокаина в София се казва Евелин Банев – Брендо.
Въпреки това, все още не е ясно дали не е в комбина с официалния наследник на Христофорис Аманадис-Таки – Владо Христов-Редута, които държи пазара на дрогата.
За слуховете, от подземния свят коментират, че Банев е уцелил идеалната възможност да се издигне, поради някои добре развили се за него обстоятелства. В това число се има предвид: арестуването на Златко Баретата; изчезването на Демби и оттеглянето на други играчи от сцената.
Смята се дори, че зад всичките акции по ликвидирането на конкуренцията се крие Брендо, още повече, че е всеизвестно за топлите му отношения с ДАНС.
Така, имайки нужните връзки, Банев е подсигурен и излезе на пазара, за да превземе контрола на дрогата сред елита в София.
Той вече ще се слави като новия Кръстник на наркомафията, нищо че предишният (Христофорос Аманадис-Таки) бе определил за свой наследник Владо Редута, макар да се смята, че с него или имат съдружие в бизнеса, или Брендо го е изместил силово от пазара на кокаина.Според познавачи обаче това няма да продължава така дълго време. Те са убедени че интересите които Брендо е засегнал са сериозни и той ще бъде наказан най - строго за това. Н авъпроса какво наказание се предвижда в такива случаи, информаторите ни бяха катгорични - смърт.

Няма коментари: