сряда, 29 септември 2010 г.

ВИЕ НАПРАВИХТЕ "ПОДЗЕМНА МЕДИЯ" - МЕДИЯ!




Словото е велико!
   Уважаеми приятели,
Благодаря Ви!  Когато направих блога ПОДЗЕМНА МЕДИЯ  мислех че ще имам свое пространство в интернет и че от тази малка трибунка ще показвам на света това което мога. Да, ама не. Сега близо десет месеца след излизането на този блог в пространството Вие го превърнахе в медия. Медия, която дразни, разкрива, критикува, на моменти подвежда, на моменти фантазира но за да докаже само едно нещо че е свободна медия. Както виждате тя постоянно се променя към добро. Под публикации вече можете да обърнете внимание има топ публикациите на месеца. Следете ги! те показват най - същственото, това което трогва и  интерусав своблодното общество.
Пишете ни! Не ни жалете. Само така можем да покажем че сме истинско общество. когато никой не се притеснява да говори и да каже какво мисли по една или друга тема.

Поздрави
Деси Монева - администратор и създател на ПОДЗЕМНА МЕДИЯ без спонсори и тайни собственици .

2 коментара:

Анонимен каза...

Браво, за сега!Току що влизам и всичко ми харесва,...докато не вземете да ме триете,ако напиша нещо,което не ви изнася в личен план, или просто за Истината!Това ми се случи в сайта на /и не само/ рошавата журналистка -в.томова.Колкото яростна,толкова и лъжовна.Но..всеки си изкарва хляба,както намери за добре и ако никой не внимава и си дава парите /доверието/ залудо,оставя се да бъде заблуждаван от хора,които го вкарват в гората от истини и лъжи и по този начин го манипулират ,виновен си е само той!На добър час и успех,а ние /аз/ ще внимаваме!Все пак добре е,че ви има!

Ник каза...

Публикувах,но го няма???Бяха два три реда.Да не съм сбъркал нещо?