събота, 12 февруари 2011 г.

НИВОТО НА ШОУТО НА СЛАВИ ПАДНА ТОТАЛНО!

Пуснаха три пъти Кънчо Стойчев
Гаф спря "Шоуто на Слави" към 23 ч. След като социологът Кънчо Стойчев дълго и напоително обясняваше, че правителството трябва да си ходи и особено Цветан Цветанов, малко преди края на гостуването му го спряха за реклама.
Вместо реклама обаче отново се появи Кънчо Стойчев, но отначало: "А сега ви представяме Кънчо Стойчев и т.н." Не стана ясно дали някой лошо беше монтирал шоуто, което се излъчва на запис, или беше решил да се погаври, повтаряйки смешните напъни на редколегията.
В един момент обаче режисьорът се събуди, спря записа и пусна рекламна заставка. Интересно е кой ще плати тези 2 минути, в които логото на популярна дъвка се въдреше на екрана. След това рекламата тръгна, но на второто изречение спря и отново се появи ...Кънчо Стойчев, но към края на гостуването си.
Междувременно публиката се колебае дали Слави, който вече втора седмица боледува от пневмония, ще се появи в понеделник на екран. В публичното пространство вече се носят слухове, че той всъщност готви старта на нова телевизия и затова не се показва.

Няма коментари: