петък, 9 април 2010 г.

МАСЛАРОВА СЪС СВОЙ ЛУКС САРАЙ!


Бившата социална министърка – Емилия Масларова, също се уредила със сарай пише вестник "ПАПАРАК" . Не става въпрос за луксозния й дом в тузарския квартал на столицата „Бояна”, а за имение, което се намира близо до Стара Загора.
След като министър Дянков наскоро оповести, че двата луксозни хотелски комплекса в местността „Баните”, недалеч от града на липите, са строени с крадени пари, държавата започва процедура по отнемането им. Има множество доказателства, че капитали от европейски програми са инвестирани в построяването на недвижимостите.
Освен огромните хотелски комплекси, Масларова се сдобила и със сарай, пак в същата местност. Имението й е „много скромно” – „само” 1500 кв.м.
Пазарната цена на това нейно имение възлиза на повече от милион и половина лева. Хора, които работят в сарая, се кълнат, че сградата се ползва само от червената дама и нейното семейство.
А иначе по документи имотът се води на съвсем друго име – типична практика на всички, които въртят нечисти пари и далавери.
Вижте къщата й в „Бояна“ . „Дом, като на всяко българско семейство“, нали?

2 коментара:

Анонимен каза...

Такова вулгарно изказване на комонист крадец не биах чувал много силно плаче за 4-ти цигански отриат в Сливенския затвор.ВЬЗМЕЗДИЕ.

Анонимен каза...

ЗТВОР.