петък, 5 февруари 2010 г.

Разкритие! УБИТИЯТ ДЖИДЖИ ГРЪМНАЛ ЧОВЕК НА КОВАЧКИ!?



Убитият пред блок 914 в столичният квартал „Люлин” Данчо Цонков – Джиджи е физическия килър на убитият през април миналата година Борислав Георгиев, човек на Христо Ковачки. Това съобщиха за „ ъндърграунд-медия”, наши хора в софийският квартал. Според тях Джиджи, сам е казвал че приемал мокри поръчки, а след случая с Георгиев той се потопил за известно време.
Четиридесет и две годишният Борислав Георгиев бе застрелян в жилищен блок в столичния квартал "Люлин" с два куршума в главата. Тялото на жертвата беше намерено от съседи на площадка на партера в блока - между вратата на асансьора и тази на мазето. Георгиев се е прибирал, паркирал е колата си пред блока и най-вероятно убиецът го е причакал във входа.Според една от версиите Георгиев е получил телефонно обаждане, че апартаментът му в "Люлин" е обран и той веднага потеглил да провери какво става. Борислав Георгиев бе изпълнителен директор на енергийната компания "Атоменергоремонт", която е собственост на олигарх Христо Ковачки.
Информаторите ни казват че, Джиджи, имал сериозни контакти в подземният свят и се ползвал с уважението на големи босове. Е са сигурни че за да се стигне до такъв жесток показен разстрел, значи Данчо е наистина е нагазил сериозно в калта.
Джиджи бе прострелян, докато е карал автомобил "Mерцедес" миналата седмица в четвърък. Стреляно е през предното стъкло, вследствие на което той е загубил контрол над управлението. Колата се е ударила в стълб на уличното осветление, прегънала го е и се е обърнала на една страна върху него. ”На предното стъкло на колата имаше най-малко седем дупки от куршуми, като най-вероятно използваното оръжие е автоматично. Нападателят е стрелял почти от упор в предното стъкло, след което, отстъпвайки назад пред движещия се автомобил, е продължил да стреля. Общо изстреляните куршуми са между десет и тринадесет”, наш репортер успял да изкопчи информация от редови полицай охраняващ местопрестъплението. . ”Пострадал е и един паркиран пред блока "Москвич", който е бил ударен от вече неуправляемия "Мерцедес". Установено е, че в него заедно с простреляния е пътувала и млада жена на име Теодора, която се е отървала само с леки контузии и силна уплаха. Стрелецът е успял да избяга и самоличността му е неизвестна. На мястото на инцидента снощи се събраха полицейски и пожарни коли, както и автомобили на Бърза помощ. До 3:00 ч. "Мерцедес"-ът не беше свален от прегънатия стълб и тялото на водача не беше извадено, предаде още БГНЕС. Пожарникарите, сред които и жени, изчакваха полицейските експерти първо да извършат оглед на автомобила и мястото на инцидента. Цонков е регистриран в МВР за авто-кражби, финансови престъпления и физически нападения над хора.”

София, Деси Монева
desimoneva@mail.bg

Няма коментари: