неделя, 25 юли 2010 г.

РАЗКРИТИЯ. КОМ : КИЛЪРИТЕ ГОТВЕЛИ УБИЙСТВОТО НА БОЙКО!


Така наречената от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов група „Килърите“, която бе задържана в петък сутринта при мащабна спец-акция в шест български града, е имала задачата да убие и самия премиер Бойко Борисов! Това разкрили разследващи пред вестник „24 часа“ вчера.
Според информацията лично съветникът на президента Георги Първанов и шеф на федерацията ни по сумо – Петър Стоянов, както и другият заловен организатор на престъпната групировка Васил Костов-Кеца са приели поръчката преди повече от половин година.
Някъде в началото на 2010-а американските служби предупредили българските си колеги за готвения атентат срещу министър-председателя, като тогава заявили, че възможните поръчители на покушението били „недоволни бизнесмени“.

Сретен Йосич отдавна има желание да ликвидира Генерала
След като родните власти започнали да наблюдават групата, попаднали на следи за убийството на президента на Рилски спортист Юри Галев, както и на още 6 други. Това обяви и Цветанов по време на съвместната пресконференция в събота по обяд с Борисов в Министерски съвет. Въпреки че лидерът на ГЕРБ присъстваше на срещата с журналисти, не каза нищо по темата за евентуалното покушение срещу него.
Повече от логично е обаче групата на „Килърите“ да са се прицелили в него. Явно съвсем не случайно на съботния брифинг бе обявено, че сумистът Стоянов е бил кум на мафиота Сретен Йосич. Всеизвестен факт е, че сърбинът и Борисов са буквално смъртни врагове, като преди време „Уикенд“ писа дори, че наркобосът е трябвало да убие министър-председателя по нареждане на БСП .
Това е поредният случай, за който се говори, че Бойко Борисов е поръчан да бъде ликвидиран. Преди няколко месеца Razkritia.com писа за слух, според който полет с хеликоптер на премиера от Русе до Варна е бил отложен заради заложено взривно устройство в него.
Припомняме, че още когато Борисов бе главен секретар на МВР при правителството на Симеон Сакскобургготски, в собствения му джип избухна бомба. Тогава Генерала се отърва без последствия, като леки поражения имаше единствено неговата приятелка Цветелина Бориславова.

Няма коментари: