сряда, 28 юли 2010 г.

СЕНЗАЦИЯ! 1000 0000 € ЗА ГЛАВАТА НА ДОГАН!


От седмица насам в криминалните среди се носи слух за обявена награда за главата на ДПС - Ахмед Доган. Информатори на първата ъндърграунд медия в България, сигнализираха че рекордната цифра от 1000 000 евро се е изплъзнала от самата централа на ДПС. повече от година след като беше открит мъртъв солташаъкт на депесарският лидер, Ахмет Емин, и преди да се оповестят резултгатите от проверката на прокуратурата, внезапно се оказа че в този трагичен ден, волният Сокол на властта в България е видял съмрътта очи в очи, но се е разминал на косъм от нея. Така поне твърди бившият му / и останал жив/ началник на кабинета.
“Някой е трябвало да убие Доган!” заяви пред медиите , Мохамед Реджеб преди време. “Но застрелянитят с куршум в главата се оказа Ахмед Емин”. Интересно е обаче, с това приключва ли опасноста за живота на Доган?
Информаторът на “Ъндъргаунд-медия”, категорично заяви че, цифрата не е подхвърлена случайно. За никого не е тайна, че на територията на страната върлуват като озверени гладни кучета бивши и настоящи наемници, изпълнявали или изпълняват, като чиста проба улуга мокри поръчки. Знае се също че единственият начин за информиране в средите е методът от “ухо на ухо”. От тук идва и въпросът – предстои ли нов ловен сезин в България особено актуално след акция "Килърите" ? Доган ли е най – скъпият Дивеч?
“При положение че цената на едно поръчково убийство е 20 000 евра. Сумата е достатъчно примамлива но поръчка е прекалено силна за един наемник. Според мен, целта е да се свормира отбор или нещо подобно” – коментира бившата барета Андрея Илиев /сътрудник на Ъндърграунд медия/ помолен да коменитира анонимният слух.
“Слух или не. Пореден пъклен замисъл или поредната официална заплаха, куфарчето с един мильон европейска валута ,може би е скътано вече в някой банков сейф и чака киларът да се протегне и да го вземе.”
“Решаваме всякакви проблеми. Действаме дискретно. Просто посочете целта, ние ще ви кажем цената.“ Това е рекламата, която излиза от устата на буферът между поръчителят и изпълрнителят. “Извършителите на поръчките са опитни момчета – най-често става въпрос за бодигардове на покойни мутри, бивши ченгета, бивши спортисти.... Повечето са чужденци предимно сърби или руснаци, но между тях има и доста българи. Спектърът на предлаганите услуги е широк – обикновени заплахи, чупене на пръсти и всякакви други телесни повреди, нанасяне на имуществени щети и поръчкови убийства. Тарифите са различни, според главата. В схемите им има и хакери, оръжейни специалисти, фалшификатори на документи. За обявена награда от един мильон евро, подобни “организации”, са способни да наемат мега-специалисти и техника с една дума вероятността за грешка почти е равна на нула.”
Христо Петров

Няма коментари: