вторник, 27 юли 2010 г.

КИЛЪРИТЕ ГОТВЕЛИ УБИЙСТВОТО НА ГРИША ГАНЧЕВ!


Петима от бандата на „Килърите“ бяха оставени за още 72 часа в ареста. Ще бъде поискано и тяхното постоянно задържане под стража. Срещу тях са повдигнати 10 обвинения. Прокуратурата реши да задържи Петър Стоянов-Вожда, Янко Попов-Туци, Васил Костов-Васко Кеца, Методи Иванов и Георги Петков от общо 20-имата арестувани при акцията миналата седмица.
Цветан Цветанов разкри, че освен Юри Галев, „Килърите“ са убили и шуменския бизнесмен Румен Рачев. Голяма част от групата е съпричастна и към извършването на други покушения, както и подготовката за такива. Вече са разпитани множество свидетели, назначени са експертизи и предстои извършването на редица процесуално-следствени действия.
Източници на Razkritia.com заявиха, че президентът на Литекс Гриша Ганчев е щял да бъде една от следващите им жертви. От МВР разполагат с много оперативна информация за това. В последните 2-3 месеца футболният бос е бил следен, воден е график за пътуванията му, открити са негови фотоси.
От „24 часа“ вече съобщиха, че „Килърите“ са били набелязали и Бойко Борисов, но информацията не бе потвърдена официално нито от премиера, нито от Цветан Цветанов.
Вицепремиерът призна в петък, че в хода на разследването ще излязат доказателства за съпричастност на бандата и за други знакови убийства, разтърсили страната в последните години.


разкрития.ком

Няма коментари: