вторник, 27 юли 2010 г.

НАГЛОСТ! ХОРА НА БОЙКО СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ 10 ПЪТИ!


Наглостта на хората, които се докопат до власт, няма край. До десет пъти увеличение на заплащането са си гласували общински съветници от Брегово, съобщи „168 часа“. Общинарите взели това решение в края на юни и така ще взимат по 3 000 лева вместо 3 00.
Цялата история изглежда абсурдна, като имаме предвид икономическата криза, която е ударила страната. Интересното е, че герберите успели да изпълнят плана си с помощта на червената съветничка Лора Спирова. Благодарение на нейния глас хората на Бойко станали мнозинство. Социалистката пък била изключена от БСП.
„Всяка сесия се проваля. Когато Спирова отиде при противниците ни, те станаха мнозинство и си гласуват каквото си искат“, оплакал се пред „168 часа“ кметът инж. Милчо Лалов. Той смята, че решението за увеличаване на заплащането на съветниците е неморално и затова иска съдът да прецени законността на избора на председател, увеличението на възнаграждението и смяната на имената на улиците.
Шефът на общинския съвет д-р Ивайло Томов отвръща, че парите на съветниците са вдигнати, защото по този начин те щели да бъдат стимулирани, за да работят по-качествено?!
Какво ли мисли за всичко това Бойко Борисов и знае ли той какви ги вършат хората му в Брегово и останалата част от страната?

Няма коментари: