понеделник, 26 юли 2010 г.

НОВИЯ СЕНЗАЦИОНЕН БРОЙ НА В-К "ПАПАРАК" : БРАТЪТ НА БЕРБАТОВ ОТВЛЕЧЕН?


Родният Благоевград на футболната ни звезда Митко Бербатов е притихнал в зловещо очакване. Близки и познати, непознати – всички се питат какво става с брат му Асен. От около месец никой не го е виждал в града. Мобилният му телефон не отговаря, а половинката му ходи сама из града. Никой от приятелите му не знае нищо за него.
По-малко опасната причина може да е, че скандалният млад мъж, за когото „Разкрития” писа, се е изпокрил от кредиторите си. Нашите източници от доста време са ни предоставили информация за тъмните дела в биографията на брата на мегазвездата на „Манчестър Юнайтед”. Свързват името му с международна престъпна група за източване на кредитни карти, с разпространение на наркотици дори, заради което семейство Бербатови го считат за черната овца в рода им. Самият Бербо е вдигнал ръце от Асен и единствено се страхува нещата да не стигнат до Албиона и да попречат на кариерата му.
Но все повече се налага вероятността младият мъж да е отвлечен. Припомняме, че отдавна семейството на Бербатов прояви признаци на тревога за безопасността на членовете си. Вероятно са получавали заплахи по телефона за изнудване, които накараха богатия им роднина – Митко да вземе мерки за охраната на родата. Само че засега се знае, че са охранявани той, дъщеричката му и съпругата му Елена. Майката, братът и останалите близки като че са подценили заплахите и изнудванията за откуп и сега може би резултатът е налице.
Странното в случая е, че семейството не е подало жалба в полицията и не е предприело видими мерки за издирването. Възможно е такова да е условието на евентуалните похитители.
От полицията са отговорили на обществените притеснения и на въпросите на журналистите, че щом близките на изчезналия подадат жалба, Асен Бербатов, братът на звездата на „Манчестър Юнайтед”, ще бъде обявен за общодържавно издирване и ще предприемат акция по откриването му. Засега нещата са неясни и всички в града са в напрегнато очакване.

Няма коментари: