вторник, 27 юли 2010 г.

СКАНДАЛ! БОЙКО С ПРИЯТЕЛ ИЗНАСИЛВАЧ!


Пламен Митрев. Собственикът на Къщата на ужасите, където няколко момичета бяха изнасилвани до припадък. Човекът, който е съден за сексуална гавра, изнасилване, отвличане, склоняване към проституция и още куп обвинения. Този, който държа четири момичета, оковани във вериги, в продължение на месеци, изнасилва ги, снима порно филми с тях, уринира върху тях и ги кара да си ядат изпражненията за наказание. Това е Пламен Митрев. Неосъждан, ненаказан, на свобода и в прекрасни отношения с премиера на България Бойко Борисов. Делото срещу него се точи вече повече от 12 години.
Кой е Пламен Митрев?
Пламен Митрев (в червено) по време на едно от делата за изнасилване
Преди година Razkritia.com подробно ви запозна с Пламен Митрев и извращенията, които е вършил в Къщата на ужасите. Митрев обаче не е случаен човек. Той е един от основателите на СИК, винаги в топли отношения с властта, бивш продуцент на предаването „Блясък”, бивш собственик на една от най-големите модни агенции „Имидж”, близък до мафиотския клан в Краснодар, сутеньор, един от най-печените босове в бизнеса с износ на проститутки извън България. Днес Митрев е зам.-председател на Българския киноложки съюз.
Пламен Митрев е близък с министър-председателя Бойко Борисов по „кучешка линия”. За скандалната им връзка разкри преди време сайтът bulgaria-news.bg по време на киноложка изложба в Разлог. Razkritia.com се докопа и до снимка на Борисов заедно с Митрев. Това не е първият случай, в който изнасилвачът афишира близките си отношения с премиера. Борисов също нямал нищо против да бъде топ гост на мероприятията, организирани от Митрев. Като председател на Българския киноложки съюз и върл почитател на кучетата, присъствието на Бойко на подобна изложба може да бъде обяснено.
Не може да се обясни защо изнасилвачът и топ мафиот Митрев продължава да бъде заместник на Борисов и да поддържа близки отношения с него. Не знае ли премиерът какво е досието на Пламен Митрев?! Не е ли чел в медиите за Къщата на ужасите, където е примамвал млади жени и се е гаврил с тях?! Ние ще му припомним…
В Къщата на ужасите

Една от жертвите на Пламен Митрев
Пламен Митрев е примамвал момичетата, като им е казвал, че ще им уреди фотосесия за известно списание. Вместо това обаче ги откарвал в Къщата на ужасите в Градец, специално пригодена за подобен род извращения. Уреждал им клиенти, които също да се гаврят с тях, срещу подобаващо заплащане разбира се. За да бъде сигурен, че момичетата няма да опитват да избягат, той изобретил специален „серум”, който трябвало да се инжектира всеки ден. В противен случай – девойката я очаква мъчителна смърт. Всяко едно съпротивление от страна на момичетата било наказвано жестоко – с бой, сексуални извращения от страна на Митрев, уриниране и пак бой. След поредния си отказ да проституира една от манекенките била наказана да изяде собствените си изпражнения.
С примамването на четвъртата си, последна жертва, обаче Митрев допуска грешка. Манекенката предвидливо дава координатите на Митрев на своя приятелка преди срещата с модния бос. Когато разбират, че е изчезнала, близките й започват да я търсят и така полицията стига до изнасилвачите.
Цялата история и ужасът, който са преживели момичетата във вилата, можете да прочетете ТУК. Развитие по случая няма. Митрев е на свобода, показва кучета на премиера и се подиграва на жертвите си. Според запознати, заради железните си връзки във властта Пламен Митрев никога няма да си получи заслуженото.
Във видеото ще видите Пламен Митрев по време на киноложка изложба в София:

1 коментар:

Анонимен каза...

Къде е видеото?