вторник, 27 юли 2010 г.

ИДВА ВРЕМЕТО НА САМОУБИЙЦИТЕ!


Говорим, говорим, говорим за кризата. Говорим че я има, усещаме я, тя тропа на вратите ни, но никой се замисля как и кога ще я преборим. Съвсем тайничко около нас се случват доста сериозни неща които някак си игнориране от съзналото си. От няколко месеца насам процентът на самоубилите се хора заради кредити които не могат да върнат нараства главоломно. Специалистите говорят за цифра около пет – шесторен човека! Само миналата седмица по темата безпаричие и тотален банкрут са двама човека са сложили край на животът си. Единият бизнесмен от Мадан, другият млад граничен полицай от Гоце Делчев.
Сякаш коварно биологично оръжие изтребва един по един населението на България! Водена от две основни сили алчност и тотална безсъвестност….
Ето защо България няма военни врагове. Имаме ли по голям враг от самите себе си? Изтребваме се сами. И това не защото така е дошло, а защото не живеем за себе си. Нашият си живот!
Живеем заради обществото….
За нас неговото мнение е важно и неговите закони. Само в България народът казва, че не е важното какъв си важното е за какъв те мислят. Гадно!
Бог да ни пази …. От самите себе си!


Веселин Стаменов
avtor_bg@abv.bg

Няма коментари: