неделя, 19 септември 2010 г.

ИМА УБИЙСТВА В ДАНС!

Отряд па заповедите на предишният премиер, чистел “вреден дивеч” твръди скандално известният политик....
В ДАНС предстоят още сериозни уволнения, като на мерника са двама, имената на които няма да съобщя. Това каза в изявление за провинциална медия бившият депутат от ДСБ и някогашен ръководител на контраразузнаването Атанас Атанасов. Повод за коментара му послужиха последните скандали и разкрития на бивши служители на ДАНС, които след освобождаването си от длъжност се оплакаха от репресии първо на медиите, а след това на антикорупционната комисия в парламента, ръководена от лидера на РЗС Яне Янев."Защо този или онзи от ДАНС търси контакти с партията на Яне Янев? Публично известно е, че водещи фигури на РЗС са креатури на ДАНС", заяви Атанасов, повтаряйки публично тиражираната теза, че партията на Янев е проект на служители от спецслужбите около бившия вече съветник в агенцията Алексей Петров. Той заяви че бившето управление е превърнало службата в “ядро на злото”, сподели че там има такива разтърсващи тайни , които ако излязат на бял свят могат да “ разпалят война”.
“Има данни че служители на ДАНС са работели за извън държавни интереси, а има данни че са извършвали престъпления....”, гръмна още Атанасов. А на въпроса, какви точно са тези престъпления той отговори:
“ Най тежките....Имам данни за секретен отряд па заповедите на предишният премиер, чистел “вреден дивеч”... ”, които на разбираем език може да означава само едно – ДАНС е изръшвала убийства анализират специалистите.

1 коментар:

Анонимен каза...

To tova e tajna samo za horata..