понеделник, 23 август 2010 г.

ТАБЛОИДЪТ ПАПАРАК : ЗАД МЕДИИТЕ НА БАРЕКОВ СТОИ БРЕНДО! ЕКС СЪПРУГАТА НА БАРЕКОВ - ДЕТЕТО МИ НЕ Е ОТ НИКОЛАЙ!


Съпругата на Николай Бареков – Евгения, разкрила пред свои близки, че журналистът не е баща на детето й. Ники-младши имал друг родител, но засега майка му все още пазела името на биологичния му баща в тайна, пише в новия си брой в. „Папарак“.
Едно от прясно разпадналите се семейства е това на Бареков. Неотдавна бившият водещ на „Тази сутрин“ официално заяви, че двамата с Евгения се развеждат, тъй като вече не изпитват силни чувства един към друг. Скандалите около тях обаче все още предстоят. Евгения Дякова пред свои близки казала, че Бареков не е баща на детето й.
„Обичах го и затова криех истината. Исках да вярва, че той е бащата на детето, но не е“, били думите на чаровницата.
Този влюбен поглед вече е в миналото
Тя била напълно готова да защити думите си с тест за бащинство, но още по-скандалното е, че за нея връзката им била една романтична авантюра и нищо повече. След тези нейни думи можем да си направим извода, че Жени винаги е знаела с кого не иска да остарее.
Евгения все още не искала да разкрие кой е бащата на Ники-младши, но обещала всичко да стане ясно много скоро. Тя планирала да хвърли бомба в медийното пространство, защото възнамерявала да каже истината в шоуто на Венета Райкова.

Брендо финансирал интернет зверчетата на Бареков
Друга любопитна новина около Бареков е, че гонел наред служителите си без да им плаща дължимото.
Тези, които вече са изгонени от работа, твърдят, че собственик на интернет медиите на журналиста е не кой да е, а Евелин Банев – по-известен като Брендо.
„Всички в екипа знаят, че Брендо дърпа конците на Бареков. Винаги се отстоява интересът на Евелин Банев и се изпълняват неговите поръчки“, разказват бивши служители на журналиста и допълват: „В сайтовете си пише, че Сашо Диков не плаща заплати, но и самият той е такъв!“.
Ако продължава така, въпрос на време е „интернет звечерчетата“ му да фалират, защото „хорските уста не са чувал да ги завържеш“, нали?

Няма коментари: