вторник, 24 август 2010 г.

Убиецът на Белнейски ще гладува! Адвокатът му има нужда от сваляне на килограми-да се гушнат и да гладуват заедно



Лазар Колев спази обещанието си и обяви гладна стачка в пазарджишкия затвор. Щял да гладува, докато не го освободят.
Единственият обвиняем за смъртта на сестрите Белнейски - Лазар Колев, е спазил обещанието си и е обявил гладна стачка, съобщиха днес от пазарджишкия затвор.
Колев е внесъл декларация до ръководството на затвора, в която официално обявява, че започва да гладува от днес, а протестът му ще продължи докато бъде освободен. Лекарско наблюдение за Колев ще бъде осигурено, ако се влоши здравословното му състояние, съобщи заместник-директорът на затвора Гаврил Станчев.
Стачката на арестанта обаче не променяла задълженията на служителите в затвора ежедневно да му предлагат храна. Той щял да присъства и на храненията в столовата, уточниха от затвора.
В петък Пазарджишкият окръжен съд определи постоянно задържане за Колев, след като прие, че има достатъчно доказателства, които обосновават предположението, че именно той е автор на зверското двойно убийство на сестрите Белнейски от януари 2006 г. Според съда, ако Лазар Колев е на свобода, може да се укрие или да извърши друго престъпление.
За мен това е съдебен фарс. Обявявам гладна стачка, каза Колев, след като чу определението на съда.


Адвоката му има нужда от сваляне на килограми-да се гушнат и да гладуват заедно... това е мнение взето от интерент форум за случая. ПОДЗЕМНА МЕДИЯ поздравява авторът му.


Няма коментари: