събота, 21 август 2010 г.

Маргарита Михнева : ДОГАН ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА!



Има ли корупция около Бойко Борисов?
- Нагъл въпрос! Откровено, смятам че и да има тя ще е по най – ниските нива или заловена навреме.... Държавата няма пари, следователно няма какво да се краде...Но ако ме питате за миналото управление, тогава ще отговаря че не само че е имало но и ни управляваше не тройна коалиция а тройна ко..рупция!
Дали ще бъде вкусна пицата на Симеон Дянков?
- Той сам ни я поднесе и сам ще си отговаря за последствията. Силно се надявам да е приятна за ядене, в противен случай на министърът ще му приседне...
Ще осъдят ли Ахмед Доган?
- Да, Доган ще влезе в затвора. Там виждам неговият край...
Има ли честен човек в политиката на България?
- Как мислите, дали има честна оса в гнездо с оси....
На кого служи новата власт?
- Иска ми се да кажа на народа, но ще сбъркам. Знам го! Властта служи на себе си. Въпреки всичко мога само да пожелая успех на новата власт. Не за друго, а защото като се сетя за миналата, тези новите ми се виждат като невинни ангели....


Интервю по телефона

Деси Монева

10 коментара:

Анонимен каза...

ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА!

Анонимен каза...

Михнева е страхотен анаЛлизатор на новата власт!

Анонимен каза...

"Държавата няма пари..."-А къде отидоха пак парите от-задължителните осигуровки;пътни данъци и винетки;данъците;Еврофондовете...-май и ти ще закачиш нещо,за да хвърляш такъв прах в очите-ама ние и през прахта виждаме вечеее-"Властта служи на себе си..."-...анаЛлизатор на новата власт!

Анонимен каза...

Днес знам, че и в България има поне един почтен журналист - днес аз съм щастлив...

Анонимен каза...

Благодаря, нямам нужда от такива журналисти, които ми казват колко корумпирана била предишната власт, а настоящата - евентуално само по ниските етажи! Чел съм Алеко Константинов.

Анонимен каза...

Просто нямам думи! От тази жена не може да се очаква нищо друго освен да прави свирки на властта! Просто една журналистическа проститутка! Онемявам!

Анонимен каза...

Има корупция не само по най-ниските етажи на властта. Бях на конкурс за директор на държавно училище и от първа на теста , на интервюто останах втора,/при общо 5 кандидати- останалите въобще не успяха да се класират/ защото кандидата на ГЕРБ който беше едва трети на теста , но е лидер на ГЕРБ в града и на всичкото отгоре и общински съветник от ГЕРБ и председател на комисията по образование в общинския съвет изведнъж се оказа първи. Комисията съставена от 10 директори на дирекции в МОМН сама си призна, че над нея е оказван натиск от централата на ГЕРБ в София. Така че, каквото беше при старата власт такова е и при новата. Бойко Борисов само плещи , но няма никаква промяна. За справка: въпросния вече директор е на 60 години/ а иначе правим банка за кандидати за директори, защото нямало кандидати и всички били стари/ -пълна пародия. За справка: аз съм с 12 год. стаж като директор и две висши образования, едното от които е по организация и управление на образованието.

Анонимен каза...

Добре казано иска дела,а не думи .Народа гладува от провинцията ,а тези само пращолевят колко са направили за една година абсолутно нищо ,глад ,мизерия и прочие

umnia-53 каза...

Седем коментара,седем анонимки!Останали без име,останали без снимки!Дори Червените партизани,имаха си имена избрани!Борба против власта,засмивате ме ха-ха-ха!Все ГЕРБ Ви виновен,за това и онова!Къде е доблеста,че скрихте Ваще имена?Уж борци за някакви права,то ДПС-то ви сложи тапа на Г...ласа!Не се ядосвайте,само думи си редя!Понякога от вятъра ги аз крада!Нали с Вас съм си рода,-от две жени деца!

Кръстник Дроселмайер каза...

Отвратителна женица.