събота, 30 януари 2010 г.

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРАВИ ГЕРБ- 2 !


Това разкри бившият шеф на разузнаването Бриго Аспарухов в интервю с Люба Кулезич в предаването „Станция Нова”. Богатите в БСП се задушават в столетницата, а в държавата няма достойна опозиция на ГЕРБ, затова и президентът Първанов работи по нов политически проект, каза още Бриго Аспарухов. Проектът ще обедини тези лица в нова лява партия, а БСП ще се задоволи с хард комунистите. Държавният глава можел да осигури финансовия ресурс за такъв проект, Бойко Борисов ке цели да стане президент. В резюме това бе политическата прогноза на Аспарухов.
Люба Кулезич обаче прочете становището на Бойко Борисов, което бе взела от него. Борисов отсече: "Омръзна ми да се оправдавам, че няма да ставам президент. Омръзна ми провалени политици да ми казват какъв ще стана. Вместо това генерал Аспарухов да беше станал един общински съветник поне, за да носи отговорност. От интригантстване не става политически проект!"
Бриго Аспарухов контрира, че не бил искал да става общински съветник, а играл ва банк – или кмет, или нищо друго.
Според ексразузнавач №1, Румен Петков участвал в създаването на новата президентска структура с богатия си организационен опит. Той призна, че разбрал, че в средата на януари Румен Петков е организирал тайна среща в хотела на Емилия Масларова на Старозагорските минерални бани с уволнени от новото правителство ченгета. Съдействали му и заместниците му в МВР Камен Пенков и Раиф Мустафа. „Това не е конспирация, всеки може да намери своя нов път”, каза още Аспарухов.Бриго Аспарухов анализира, че в момента няма алтернатива на ГЕРБ.
„БСП вече е странична уличка, а президентът иска да излезе

1 коментар:

Анонимен каза...

Май вече имаме само "странични улички"! Кой, къде, кога и как ще прокара главна, свързваща минало, настояще и бъдеще? До сега всички спират до настояще. То пък е един утъпкан, кален площад, с обещание да стане парк, в неясно бъдеще.